Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Ρ)


Ρ


Ραβδί:
Σε κάθε περίπτωση, είναι κακό σημάδι. 









Ράφι:
Αν ονειρευτείτε ράφι, είναι προειδοποίηση εξαπάτησης από τους αντιπάλους σας.

Ράφτης:
Αν ονειρευτείτε ράφτη, είναι προειδοποίηση στεναχώριας. Αν δείτε ότι ο ράφτης σας παίρνει τα μέτρα, είναι προμήνυμα διαφωνίας με πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος.

Ράψιμο:
Αν δείτε ότι ράβετε καινούρια ρούχα, είναι προμήνυμα οικογενειακής ηρεμίας.

Ρίγος:
Αν δείτε πως ταράζεστε από ρίγη, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε κάποια αρρώστια. Αν ονειρευτείτε πως άλλα άτομα ανατριχιάζουν, είναι προειδοποίηση ότι θα θίξετε κάποια πρόσωπα.

Ρίζες:
Είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ρίζες, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας και προβλημάτων υγείας.

Ροδάκινο:
Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινο, σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε στον εργασιακό τομέα και πως υπάρχει πιθανότητα αρρώστιας για τα παιδιά σας. Αν ονειρευτείτε ροδάκινα πάνω σε δέντρο, είναι σημάδι ότι θα ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας. Αν δείτε ξερά ροδάκινα, είναι προμήνυμα εξαπάτησης από αντιπάλους σας.

Ρόδι:
Αν ονειρευτείτε πως τρώτε ρόδι, ένα πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας.

Ρολόι:
Αν δείτε ρολόι, είναι σημάδι ευημερίας. Αν ονειρευτείτε ότι κοιτάτε την ώρα, είναι προειδοποίηση αντίδρασης των αντιπάλων σας. Αν δείτε ότι σπάσατε ρολόι, είναι προμήνυμα στεναχώριας και απώλειας. Αν ονειρευτείτε πως κλέψατε ρολόι, είναι προάγγελος εξαπάτησης από εχθρό σας.

Ρουμπίνι:
Αν ονειρευτείτε ρουμπίνι, είναι προμήνυμα καλοτυχίας. Αν μία γυναίκα δει ότι έχασε ρουμπίνι, είναι προειδοποίηση αδιαφορίας από την πλευρά του συντρόφου της.

Ρύζι:
Αν δείτε ότι τρώτε ρύζι, είναι σημάδι ευτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως το ρύζι είναι βρώμικο, είναι προειδοποίηση στεναχώριας, αρρώστιας και χωρισμού.