Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Μ)


Μ




Μαγεία:
Αν δείτε ότι ετοιμάζετε κάποια μαγεία, σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν μαγικά, είναι προμήνυμα ευνοϊκών αλλαγών που θα φέρουν κέρδη. 


Μαγείρεμα:
Αν ονειρευτείτε ότι μαγειρεύετε, είναι σημάδι ότι θα σας αναθέσουν ένα καθήκον που δεν θα σας δυσαρεστήσει.

Μαϊμού:
Αν δείτε μαϊμού, σημαίνει ότι κάποια άτομα σας κολακεύουν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και υποθέσεις. Αν μία νέα γυναίκα ονειρευτεί μαϊμού, θα πρέπει να κάνει προσπάθειες βελτίωσης της σχέσης της, γιατί ο σύντροφός της θα υποψιάζεται ότι τον απατά.

Μαϊντανός:
Αν ονειρευτείτε μαϊντανό, σημαίνει ότι θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αν δείτε ότι τρώτε μαϊντανό, είναι προμήνυμα καλής υγείας.

Μακαρόνια:
Αν δείτε ότι τρώτε μακαρόνια, είναι προειδοποίηση μικρής απώλειας. Για μία γυναίκα, σημαίνει ότι ένα νέο άτομο θα μπει στο ζωή της.

Μαλλιά:
Αν ονειρευτείτε ότι έχετε γεμίσει μαλλιά, είναι προειδοποίηση πράξεων που δεν θα γίνουν αρεστές στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως είχατε ανακατεμένα μαλλιά σημαίνει πως σας περιμένουν μπερδέματα και φασαρίες. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν άσχημα χτενισμένα σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα μάθετε για την απιστία αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε πως τα χτενίζετε σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις σοβαρές για να τακτοποιήσετε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας έκοβαν τα μαλλιά σας σημαίνει πως θα σας φύγουν στενοχώριες και βάσανα Aν δείτε πως εσείς κόβετε τα μαλλιά κάποιου άλλου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες που δεν περιμένατε αλλά θα απαλλαγείτε από στενοχώριες γιατί εσείς θα δώσετε μια σωστή λύση. Αν δείτε πως σας έπεσαν τα μαλλιά σας τελείως και πως γίνατε φαλακρός, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές ατυχίες και στενοχώριες. Αν μία γυναίκα δει πως έχει όμορφα μαλλιά και τα χτενίζει, σημαίνει ότι θα είναι απρόσεχτη στα προσωπικά της θέματα. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας μακραίνουν, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε και θα πλουτίσετε. Αν δείτε τα μαλλιά σας να ασπρίζουν σε μία νύχτα, είναι προειδοποίηση μεγάλης στεναχώριας από κάποιο ξαφνικό γεγονός. Αν ένας άντρας δει ότι έχει μαύρα σγουρά μαλλιά, θα ξεγελάσει τους άλλους με τη συμπεριφορά του. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως έχει μαύρα σγουρά μαλλιά, θα κινδυνεύσει να πέσει θύμα της γοητείας κάποιου. Αν ονειρευτείτε γυναίκα με ξανθά μαλλιά, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Αν ονειρευτείτε πως η σύντροφός σας έχει κόκκινα μαλλιά, είναι σημάδι ότι θα σας κατηγορήσει ότι την απατάτε. Τα καστανά μαλλιά είναι σημάδι κακής επιλογής καριέρας. Τα κόκκινα είναι προμήνυμα αλλαγών. Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι σημάδι εύνοιας της τύχης.

Μανιτάρι:
Αν δείτε μανιτάρια, είναι προειδοποίηση βιαστικών ενεργειών από την πλευρά σας οι οποίες θα σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε πως τα τρώτε, είναι σημάδι άτυχου έρωτα.

Μαντήλι:
Αν δείτε μαντήλι, είναι προμήνυμα ερωτικής περιπέτειας. Αν ονειρευτείτε σκισμένο μαντήλι, θα χωρίσετε από το σύντροφό σας και η επανσύνδεση θα είναι πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη. Αν δείτε ότι χάσατε ένα μαντήλι, θα διαλυθεί η σχέση σας από δικό σας λάθος. Αν ονειρευτείτε βρώμικο μαντήλι, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Μαργαρίτα:
Αν δείτε μαργαρίτες, είναι προειδοποίηση πίκρας και θλίψης. Αν ονειρευτείτε μαργαρίτες σε αγρό, είναι προμήνυμα υγείας και ευημερίας.

Μαργαριτάρια:
Αν δείτε μαργαριτάρια, είναι προμήνυμα επιτυχίας στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Για μία γυναίκα που θα ονειρευτεί, πως ο σύντροφός της της κάνει δώρο μαργαριτάρια, θα απολαύσει μία όμορφη και αρμονική σχέση. Αν δει ότι χάνει ή σπάει τα μαργαριτάρια της, θα πληγωθεί λόγω απώλειας ή προβλημάτων κατανόησης.

Μάρμαρο:
Αν ονειρευτείτε ότι γυαλίζετε μάρμαρο, θα κληρονομήσετε περιουσία. Αν δείτε σπασμένο μάρμαρο, το περιβάλον σας θα πάψει να σας εκτιμά εξαιτίας κάποιου λάθους σας.

Μαρμελάδα:
Αν δείτε πως τρώτε μαρμελάδα, είναι προειδοποίηση αρρώστιας και στεναχώριας. Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνετε μαρμελάδα, είναι σημάδι οικογενειακών προβλημάτων.

Μαρούλι:
Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μαρούλια, είναι προειδοποίηση αρρώστιας που θα σας οδηγήσει σε χωρισμό από το σύντροφό σας. Αν δείτε ότι μαζεύετε μαρούλια, σημαίνει ζηλόφθονο χαρακτήρα. Αν ονειρευτείτε πως αγοράζετε μαρούλια, είναι προειδοποίηση ότι εσείς θα προκαλέσετε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

Μάρτυρας:
Αν δείτε μάρτυρα, είναι προμήνυμα οικογενεικαών προβλημάτων και αποτυχιών. Αν ονειρευτείτε πως είστε μάρτυρες, είναι σημάδι ότι θα απομακρυνθείτε από φιλικά σας πρόσωπα και ότι οι αντίπαλοί σας θα σας κακολογήσουν.

Μάσκα:
Αν ονειρευτείτε πως φοράτε μάσκα, είναι σημάδι παρεξήγησης με φιλικό σας πρόσωπο. Αν δείτε άλλα πρόσωπα να φορούν μάσκα, θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα ζήλιας και ανταγωνισμού.

Μαστίγιο:
Είναι σημάδι κακών σχέσεων και διαφωνιών.

Μάτι:
Αν δείτε μάτι, είναι προειδοποίηση ότι οι αντίπαλοί σας θέλουν να σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε πως χάσατε ένα μάτι ή ότι πονάει το μάτι σας, σημαίνει προβλήματα και φασαρίες. Αν δείτε καστανά μάτια, σημαίνει απιστία. Αν ονειρευτείτε γαλανά, είναι σημάδι αδυναμίας να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.

Μαχαίρι:
Είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από μαχαίρι, είναι προειδοποίηση οικογενειακών διαφωνιών. Αν ονειρευτείτε πως μαχαιρώνετε κάποιον, είναι σημάδι ότι θα πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα πράγματα. Ακονισμένα μαχαίρια είναι προμήνυμα στεναχώριας. Σκουριασμένα, σημαίνει χωρισμός και ανικανοποίητες επιθυμίες.

Μάχη:
Αν δείτε μάχη, θα σπαταλάτε το χρόνο και το χρήμα σας. Αν ονειρευτείτε πως συμμετέχετε σε μάχη, θα έχετε πτροβλήματα με τους εχθρούς σας. Για μία γυναίκα που ονειρεύεται ότι ο σύντροφός της παίρνει μέρος σε μάχη, σημαίνει ότι δεν αξίζει την αγάπη της.

Μέγαρο:
Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα μέγαρο, είναι σημάδι απόκτησης μεγάλης ιδιοκτησίας. Αν το δείτε από απόσταση, σημαίνει ότι θα σημειώσετε επιτυχίες στο μέλλον.

Μεθυσμένος:
Αν ονειρευτείτε πως είστε μεθυσμένος, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τη δουλειά σας. Αν δείτε ότι έχετε μεθύσει πίνοντας κρασί, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Αν ονειρευτείτε ότι άλλα άτομα είναι μεθυσμένα, είναι σημάδι άσχημων καταστάσεων για εσάς και για άλλα πρόσωπα.

Μελαγχολία:
Αν δείτε ότι νιώθετε μελαγχολία, είναι σημάδι απογοήτευσης από κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Αν ονειρευτείτε άλλους να πάσχουν από μελαγχολία, είναι προμήνυμα καθυστερήσεων σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Μέλι:
Αν δείτε καθαρό μέλι, είναι προμήνυμα πλούτου και υλικών απολαύσεων. Αν ονειρευτείτε ότι είδατε μέλι, θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν δείτε ότι τρώτε μέλι, σημαίνει αγάπη και πλούτη. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει ότι ανυπομονούν να παντρευτούν.

Μέλισσα:
Είναι καλός οιωνός, σε γενικές γραμμές. Αν, όμως, ονειρευτείτε ότι σας κέντρισε μέλισσα, είναι σημάδι αδικίας ή ζημίας από φιλικό σας πρόσωπο.

Μενταγιόν:
Αν μία γυναίκα δει ότι ο σύντροφός της της χάρισε μενταγιόν, είναι προμήνυμα ευχάριστων γεγονότων και γάμου. Αν ονειρευτεί ότι έχασε το μενταγιόν, σημαίνει λύπη και θάνατο.

Μεσολαβητής:
Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε το ρόλο του μεσολαβητή σε ένα ζήτημα, σημαίνει ότι θα έχετε τη βοήθεια που θέλετε.

Μεταμόρφωση:
Σημαίνει αλλαγές είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, ανάλογα με τη φύση της μεταμόρφωσης. Αν δείτε ότι εσείς μεταμορφώνεστε, θα σας εκτιμήσουν σημαντικά πρόσωπα.

Μεταμφίεση:
Αν δείτε ότι είστε μεταμφιεσμένος, είναι προειδοποίηση ότι θα παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και θα ενδώσετε σε πειρασμούς και ανούσιες απολαύσεις. Για μία γυναίκα, σημαίνει ότι κάποιο πρόσωπο θα την εξαπατήσει.

Μεταξωτό ύφασμα:
Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, είναι προμήνυμα επίτευξης των στόχων σας. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι φορά παλιά μεταξωτά ρούχα, σημαίνει ότι θα κάνει σχέση με έναν μεγαλύτερο από εκείνη άντρα.

Μήλο:
Αν ονειρευτείτε κόκκινα μήλα πάνω σε δέντρο, θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα. Αν δείτε ότι τρώτε μήλα, είναι κακός οιωνός.

Μήνυμα:
Αν δείτε ότι παίρνετε ένα μήνυμα, σημαίνει ότι αλλαγές θα σημειωθούν στις υποθέσεις σας. Αν ονειρευτείτε ότι στέλνετε μήνυμα, είναι προμήνυμα καταστάσεων που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Μηρός:
Αν δείτε ότι έχετε απαλούς και λευκούς μηρούς, είναι σημάδι καλοτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως έχετε πληγωμένους μηρούς, σημαίνει αρρώστια και προδοσία.

Μητέρα:
Αν ονειρευτείτε τη μητέρα σας, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν δείτε ότι μιλάτε μαζί της, θα έχετ καλά νέα για θέματα που σας απασχολούν. Αν ονειρευτείτε ότι ακούγατε τη μητέρα σας να σας φωνάζει, σημαίνει ότι δεν είστε συνεπείες στις υποχρεώσεις σας και πως κάνετε λάθος επιλογές. Αν δείτε ότι ακούσατε την κραυγή της, είναι προειδοποίηση αρρώστιας ή θλίψης. Αν ονειρευτείτε τη μητέρα κάποιου νεκρή ή αδύνατη, είναι προειδοποίηση λύπης.

Μητρόπολη:
Αν δείτε ένα καθεδρικό ναό, σημαίνει ότι οι επιθυμίες σας δεν είναι εφικτές. Αν ονειρευτείτε πως μπαίνετε στο ναό, σημαίνει άνοδο και εξέλιξη.

Μηχανικός:
Αν δείτε μηχανικό, είναι σημάδι αλλαγών. Αν ονειρευτείτε μηχανικό που επισκευάζει μηχανή, είναι προμήνυμα αύξησης μισθού.

Μισθός:
Αν δείτε ότι παίρνετε μισθό, είναι καλός οιωνός. Αν ονειρευτείτε πως δίνετε μισθό σε άλλους, είναι σημάδι δυσφορίας. Αν δείτε ότι κάνουν περικοπές στο μισθό σας, είναι προειδοποίηση συνωμοσίας. Αν ονειρευτείτε αύξηση μισθού, σημαίνει κέρδη.

Μνήμα:
Αν δείτε μνήμα, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε το δικό σας μνήμα, είναι σημάδι αρρώστιας ή απογοήτευσης.

Μνημόσυνο:
Αν δείτε μνημόσυνο, θα περάσετε δοκιμασίες λόγω αρρώστιας και προβλημάτων των συγγενικών σας προσώπων.

Μοιχεία:
Αν δείτε πως διαπράττετε μοιχεία, είναι προειδοποίηση ότι θα κατηγορηθείτε για παράνομη πράξη. Για μία νέα γυναίκα που βλέπει ότι δεν καταφέρνει να διατηρήσει το ενδιαφέρον το συντρόφου της, σημαίνει πως θα παρασυρθεί από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις και θα επηρεάσει τη σχέση της. Αν δεί ότι απατά το σύντροφό της με κάποιον φίλο του, ο σύντροφός της θα δείξει αδιαφορία απέναντί της.

Μολύβι:
Είναι ευχάριστος οιωνός. Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι γράφει με μολύβι χωρίς να σβήνει, είναι προμήνυμα ευτυχισμένου γάμου. Αν δει ότι σβήνει σημαίνει πως ο σύντροφός της θα την απογοητεύσει.

Μοναστήρι:
Αν ονειρευτείτε μοναστήρι, είναι προμήνυμα άσχημων νέων. Αν δείτε γκρεμισμένο μοναστήρι, είναι προειδοποίηση απογοητεύσεων. Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι μπαίνει σε μοναστήρι, σημαίνει ότι αρρωστήσει σοβαρά. Αν δείτε πως μιλάτε με έναν ιερέα μέσα στο μοναστήρι, υπάρχει πιθανότητα οι φίλοι σας να σας κατηγορήσουν για αδιακρισία. Αν ονειρευτείτε ότι ένας ιερέας σας εμποδίζει να μπείτε στο μοναστήρι, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που παρουσιάζονται εξαιτίας των ενεργειών των εχθρών σας.

Μονοπάτι:
Αν ονειρευτείτε πως προσπαθείτε να βρείτε ένα μονοπάτι, είναι προειδοποίηση αποτυχίας παρά τη σκληρή προσπάθεια που θα κάνετε. Αν δείτε ότι περπατάτε σε ένα μονοπάτι με γρασίδι ή λουλούδια, είναι προμήνυμα ότι θα απαλλαχθείτε από μία σχέση που σας καταπιέζει. Αν ονειρευτείτε πως περπατάτε σε ένα στενό μονοπάτι, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας.

Μοντέλο:
Αν μία νέα γυναίκα ονειρευτεί ότι είναι μοντέλο ή ότι θέλει να γίνει, σημαίνει πως η σχέση της δεν είναι αρμονική και της δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Αν ονειρευτείτε μοντέλο, είναι προμήνυμα διαφωνιών, καβγάδων και απώλειας χρημάτων.

Μοσχάρι:
Αν ονειρευτείτε μοσχάρια να βόσκουν σε λιβάδια, σημαίνει ευχάριστα γεγονότα, χαρούμενες συναντήσεις και κέρδη.

Μουσείο:
Αν ονειρευτείτε μουσείο, είναι προειδοποίηση αγώνων και σκληρών προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων σας. Αν δείτε ότι το μουσείο δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι προμήνυμα ανησυχίας και άγχους.

Μουσική:
Αν δείτε ότι ακούτε μουσική, σημαίνει ευημερία και ευχαρίστηση. Αν ονειρευτείτε πως η μουσική που ακούτε είναι παράφωνη, είναι προειδοποίηση προβλημάτων στο οικογενειακό περιβάλλον.

Μουστάκι:
Αν δείτε ότι έχετε μουστάκι, είναι προειδοποίηση για τον εγωϊσμό σας που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Αν ένας άντρας ονειρευτεί πως ξύρισε το μουστάκι του, σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει πράγματα για τον εαυτό του. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι θαυμάζει ένα μουστάκι, σημαίνει ότι πρέπει να είναι προσεκτική στις κοινωνικές της συναναστροφές.

Μπαλέτο:
Είναι κακός οιωνός, καθώς προμηνύει αποτυχίες.

Μπάλωμα:
Αν δείτε ότι έχετε μπαλώματα στα ρούχα σας, σημαίνει ότι θα δείξετε χαρακτήρα ακόμη και αν δείτε τα δικαιώματά σας να χάνονται. Αν ονειρευτείτε πως άλλοι έχουν μπαλώματα στα ρούχα τους, είναι προειδοποίηση για τα οικονομικά σας. Αν δείτε ότι μπαλώνετε βρώμικα ρούχα, είναι προμήνυμα λάθους. Αν ονειρευτείτε πως μπαλώνετε καθαρά ρούχα, σημαίνει ότι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Μπανάνα:
Αν δείτε μπανάνα, είναι προμήνυμα σχέσης ή γάμου που δεν θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Αν ονειρευτείτε μπανάνες να σαπίζουν, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων καταστάσεων. Αν δείτε ότι τρώτε μπανάνα, σημαίνει ότι θα έχετε νέες υποχρεώσεις.

Μπαούλο:
Αν δείτε μπαούλο, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε άδειο μπαούλο, είναι προμήνυμα ερωτικής απογοήτευσης.

Μπαστούνι:
Αν δείτε μπαστούνι, είναι προειδοποίηση ότι θα κλείσετε συμφωνίες, χωρίς να έχετε μελετήσει διεξοδικά τους όρους, με τις ανάλογες συνέπειες. Αν ονειρευτείτε πως χρησιμοποιείτε μπαστούνι για να περπατήσετε, σημαίνει ότι θα χρειαστείτε τη βοήθεια άλλων.

Μπαχαρικά:
Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι δοκιμάζει μπαχαρικά, σημαίνει πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική ως προς τα άτομα που εμπιστεύεται.

Μπιλιάρδο:
Αν δείτε μπιλιάρδο, είναι προμήνυμα δυσάρεστων καταστάσεων, διαφωνιών και ύπουλων ενεργειών.

Μπογιά:
Αν ονειρευτείτε πως έχετε μπογιά στα ρούχα σας, είναι προειδοποίηση στεναχώριας εξαιτίας άλλων. Αν δείτε ένα σπίτι φρεσκοβαμμένο, είναι προμήνυμα επιτυχίας.

Μπότες:
Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε νέες μπότες, είναι προμήνυμα επαγγελματικής επιτυχίας. Αν δείτε πως φοράτε παλιές μπότες, είναι σημάδι αρρώστιας και προβλημάτων. Αν ονειρευτείτε ότι τις δικές σας μπότες τις φορά κάποιο άλλο πρόσωπο, σημαίνει ότι ο σύντροφός σας έχει γνωρίσει άλλο άτομο και τα αισθήματά του έχουν αλλάξει απέναντί σας.

Μπουκάλι:
Αν ονειρευτείτε μπουκάλι γεμάτο με διάφανο υγρό, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε τον έρωτα, θα ξεπεράσετε κάθε δυσκολία στη σχέση σας και θα παντρευτείτε. Αν δείτε μπουκάλι άδειο, είναι προμήνυμα εμποδίων που για να ξεπεράσετε θα πρέπει να κάνετε έξυπνες κινήσεις.

Μπύρα:
Αν ονειρευτείτε πως πίνετε μπύρα σε μπαρ, είναι προειδοποίηση αποτυχιών. Αν δείτε άλλα άτομα να πίνουν μπύρα, είναι σημάδι δολοπλοκιών που θα διαψεύσουν τις ελπίδες σας.

Μπυραρία:
Αν ονειρευτείτε μπυραρία, είναι προειδοποίηση ότι οι αντίπαλοί σας θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

Μυαλό:
Αν ονειρευτείτε το μυαλό σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να νιώσετε άσχημα.

Μύγα:
Αν δείτε μύγες, είναι προειδοποίηση ασθενειών και αδιαθεσίας. Αν μία νέα γυναίκα ονειρευτεί μύγες, είναι προμήνυμα δυστυχίας. Αν δει ότι τις σκότωσε, σημαίνει ότι θα διατηρήσει τη σχέση με τον αγαπημένο της χάρη στις προσπάθειές της.

Μύδια:
Αν ονειρευτείτε πως τρώτε μύδια, σημαίνει ότι θα απολαύσετε τα αγαθά κάποιου άλλου.

Μυρμήγκια:
Αν ονειρευτείτε μυρμήγκια, είναι προμήνυμα στεναχώριας.

Μύτη:
Αν δείτε πως η μύτη σας τρέχει αίμα, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων καταστάσεων.

Μυωπία:
Αν δείτε ότι έχετε μυωπία, είναι προειδοποίηση αποτυχίας. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει εχθρική διάθεση από κάποιον άλλο. Για τους ερωτευμένους που θα ονειρευτούν ότι ο/η σύντροφός του/της έχει μυωπία, είναι προμήνυμα απογοήτευσης και θλίψης.

Μωρό:
Αν ονειρευτείτε καθαρό μωρό, είναι προμήνυμα πολλών φίλων και αγάπης. Αν δείτε μωρό να κλαίει, είναι προειδοποίηση προβλημάτων υγείας και απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε ένα μωρό να περπατάει μόνο του, είναι σημάδι ανεξαρτησίας.