Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Α )



Α

ΑΡΡΩΣΤΟΣ Αν δείτε πως είστε άρρωστος χωρίς στην πραγματικότητα να συμβαίνει αυτό, σημαίνει πως κάποιο κακό προμηνύεται. Αν είστε άρρωστος πραγματικά και ονειρευτείτε ότι αρρωστήσατε, τότε θα γίνετε καλά. Αν δείτε κάποιον άλλο άρρωστο, αυτό σημαίνει υγεία για σας και αρρώστια για κάποιον άλλο. Αν έχετε στο νοσοκομείο κάποιον δικό σας άρρωστο και δείτε ότι γύρισε υγιής στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί η υγεία του θα επιδεινωθεί. Αν τον άρρωστο αυτόν σας τον φέρουν για ανάρρωση στο σπίτι, σημαίνει πως δεν θα γίνει καλά. 



ΑΦΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας θάλασσα αφρισμένη άλλά χωρίς να είναι φουρτουνιασμένη αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την χαρά του έρωτα, πράγμα που για τους νέους σημαίνει ευτυχία, για δε τους παντρεμένους κρύβει την δυστυχία της συζυγικής απιστίας. Αν δείτε όμως αφρούς που προέρχονται από σαπούνι τότε να προσέξετε γιατί μια αρρώστια σας απειλεί. 

ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο ζώο χωρίς χαλινάρι αλλά από αυτά τα ζώα που το δέχονται, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε κακό εξ αιτίας της μεγάλης σας επιπολαιότητας. Αυτό είναι ένα σημάδι πως πρέπει να αλλάξετε τακτική για να μην έχετε και χειρότερα. 

ΑΧΘΟΦΟΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον αχθοφόρο, σημαίνει πως τα εμπόδια δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια καλυτέρευση στη ζωή σας. Αν όμως δείτε αχθοφόρο να μεταφέρει πράγματα δικά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν άνθρωποι που δεν τους είχατε ποτέ βάλει με το μυαλό σας. 
ΑΧΙΒΑΔΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά αχιβάδες, αυτό σημαίνει πως δεν θα πετύχετε τίποτα το καλό όσο και αν προσπαθείτε. Αν όμως δείτε πως τις βγάζετε εσείς αυτό σημαίνει πως σας βρει σύντομα κάποιο καλό. Αν δείτε πως τις τρώτε αυτό σημαίνει πως θα απαλλαχτείτε από πολλές στενοχώριες και ατυχίες που είχατε τον τελευταίο καιρό.
 

ΑΧΛΑΔΙΑ - ΑΧΛΑΔΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας αχλαδιά και είναι γεμάτη αχλάδια, σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά από τις δουλειές σας που θα πάνε πολύ καλά. Αν όμως η αχλαδιά είναι άδεια και από φύλλα και από καρπούς τότε σημαίνει μεγάλες φτώχειες και μιζέρια. Αν δείτε πως κόβετε αχλάδια και τα τρώτε αυτό σημαίνει πως περνάτε μια περίοδο γενικής αλλαγής της ζωής σας. Αν τα αχλάδια είναι άγουρα και τα φάτε να περιμένετε όλο και το χειρότερο. Απεναντίας θα αποκτήσετε πολλά και απρόσμενα κέρδη αν τα αχλάδια είναι νόστιμα και ζουμερά.