Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Κ)


Κ


Καβούρια:
Αν δείτε καβούρια, θα αντιμετωπίσετε πολύπλοκες υποθέσεις που για να τις φέρετε εις πέρας θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει δύσκολο φλερτ.


Καγκουρό:
Αν ονειρευτείτε καγκουρό, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τους αντιπάλους σας. Αν δείτε ότι ένα καγκουρό σας επιτίθεται, είναι προειδοποίηση πως η υπόληψή σας κινδυνεύει. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώσατε το καγκουρό, θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Καθρέφτης:
Αν δείτε ότι κοιτάζεστε στον καθρέφτη, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας απογοητεύσουν. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα αρρώστιας. Αν ονειρευτείτε σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο θα πεθάνει από βίαιο ή ξαφνικό θάνατο. Αν δείτε άλλους να κοιτάζονται στον καθρέφτη, είναι προειδοποίηση ότι κάποιοι θα σας αδικήσουν στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει ότι θα κάνει δυστυχισμένο γάμο. Αν ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της κοιτάζεται στον καθρέφτη και είναι χλωμός, σημαίνει χωρισμός ή θάνατος. Αν δει ότι είναι ευτυχισμένος, ο χωρισμός θα είναι μικρής διάρκειας.

Καιρός:
Αν ονειρευτείτε τον καιρό, σημαίνει ότι θα σημειωθούν κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Αν δείτε πως μελετάτε το δελτίο καιρού, θα αλλάξετε κατοικία.

Κακάο:
Αν ονειρευτείτε κακάο, σημαίνει ότι θα διατηρήσετε φιλίες με άτομα αντιπαθή που, όμως, θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Κακοποίηση:
Αν δείτε ότι πέφτετε θύμα κακοποίησης, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα υπερνικήσουν. Αν ονειρευτείτε πως εσείς κακοποιείτε άλλους, είναι προειδοποίηση ότι θα υποστείτε χρηματική απώλεια εξαιτίας δικού σας λάθους.

Καλάθι:
Αν δείτε πως κρατούσατε ένα γεμάτο καλάθι, είναι προμήνυμα μεγάλης επιτυχίας. Αν ονειρευτείτε ότι το καλάθι ήταν άδειο, είναι προειδοποίηση λύπης και δυσαρέσκειας.

Καλαμπόκι:
Αν ονειρευτείτε πως ξεφλουδίζετε καλαμπόκι, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες. Αν δείτε άλλους να μαζεύουν καλαμπόκια, θα χαρείτε για την επιτυχία φιλικών ή συγγενικών προσώπων.

Καλόγερος:
Αν δείτε καλόγερο, είναι σημάδι οικογενειακών διαφωνιών και δυσάρεστων ταξιδιών. Για μία γυναίκα, είναι προειδοποίηση εξαπάτησης από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αν ονειρευτείτε ότι είστε καλόγερος, σημαίνει αρρώστια και προσωπικές απώλειες.

Καλόγρια:
Για τη γυναίκα που θα δει καλόγρια, σημαίνει ότι θα χάσει τον αγαπημένο της. Αν ονειρευτεί πως η ίδια είναι καλόγρια, θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το περιβάλλον της. Αν δει νεκρή καλόγρια, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης εξαιτίας της απιστίας αγαπημένων της προσώπων.

Καλοφαγάς:
Αν ονειρευτείτε ότι είστε καλοφαγάς, σημαίνει βελτίωση της εμφάνισης και της προσωπικότητάς σας. Αν μία γυναίκα δει ότι παντρεύεται καλοφαγά, σημαίνει ότι θα παντρευτεί διακεκριμένο άντρα ο οποίος, όμως, θα είναι τυραννικός απέναντί της.

Καμήλα:
Αν ονειρευτείτε καμήλα, σημαίνει ότι θα δείξετε μεγάλη υπομονή σε δύσκολες καταστάσεις. Αν δείτε κοπάδι από καμήλες στην έρημο, είναι σημάδι αρρώστιας που θα ξεπεράσετε γρήγορα και συμπαράστασης από άτομα που δεν περιμένατε. Αν ονειρευτείτε ότι είστε ιδιοκτήτης καμήλας, είναι προμήνυμα πλούτου.

Καμπάνα:
Αν ακούσετε καμπάνα στο όνειρό σας, ένα κακόβουλο πρόσωπο θα σας στεναχωρήσει και θα μάθετε το θάνατο ενός γνωστού.

Καμπαναριό:
Αν δείτε καμπαναριό, είναι προειδοποίηση αρρώστιας και αντιθέσεων. Ερειπωμένο καμπαναριό, σημαίνει θάνατο γνωστού ή φίλου. Αν δείτε ότι ανεβαίνετε στο καμπαναριό, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε σοβαρές δυσκολίες τις οποίες θα καταφέρετε να ξεπεράσετε. Αν ονειρευτείτε πως πέσατε από το καμπαναριό, είναι προμήνυμα κακής υγείας και απώλειας.

Καναπές:
Αν δείτε ότι κάθεστε σε ένα καναπέ, σημαίνει ότι θα στηριχθείτε σε ψεύτικες ελπίδες για την επίτευξη των στόχων σας.

Καναρίνι:
Αν δείτε καναρίνι, σημαίνει αναπάντεχες απολαύσεις. Για ένα νεαρό άτομο, σημαίνει κοινωνική καταξίωση και ερωτική σχέση που θα το κάνει ευτυχισμένο. Αν ονειρευτείτε πως διώχνετε καναρίνι, είναι σημάδι ότι θα απογοητευτείτε. Αν δείτε καναρίνι να πεθαίνει, θα απογοητευτείτε από φίλους που θα σας εξαπατήσουν.

Καπέλο:
Αν δείτε ότι χάσατε το καπέλο σας, είναι προειδοποίηση ανεπιτυχών προσπαθειών και αδυναμία κάποιων προσώπων να κρατήσουν τις συμφωνίες τους. Αν ονειρευτείτε πως ο άνεμος παίρνει το καπέλο σας, θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σας που δεν θα είναι προς όφελός σας. Για τον άντρα που θα δει ότι φορά καινούριο καπέλο, σημαίνει πως θα αλλάξει δουλειά με καλύτερες προοπτικές. Για τη γυναίκα, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού

Καπετάνιος:
Αν δείτε καπετάνιο, οι φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν μία γυναίκα δει ότι ο αγαπημένος της είναι καπετάνιος, θα υποφέρει από αντιζηλία και ζήλια.

Καπνά:
Ονειρο με καπνά προλέγει επαγγελματική επιτυχία, αλλά ερωτική αποτυχία. Αν δείτε ότι χρησιμοποιείτε καπνά, είναι προειδοποίηση για εχθρούς και προβλήματα. Αν ονειρευτείτε καπνά φυτεμένα, είναι προμήνυμα επιτυχίας

Καπνός:
Αν ονειρευτείτε καπνό, είναι σημάδι αμφιβολιών. Αν δείτε πως σας κάλυψε καπνός, σημαίνει ότι πρόσωπα θα σας κολακεύουν με σκοπό να σας βλάψουν.

Καράβι:
Αν ονειρευτείτε καράβια, σημαίνει κοινωνική άνοδος. Αν ονειρευτείτε πως μαθαίνετε για κάποιο ναυάγιο, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων εξελίξεων στις υποθέσεις σας. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα οι φίλοι σας να σας προδώσουν. Αν δείτε ότι χάνετε τη ζωή σας σε ναυάγιο, θα πρέπει να προσέξετε πολύ τη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε ότι ένα καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα, σημαίνει επαγγελματικά προβλήματα. Αν δείτε άλλους να ναυαγούν, σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε να σώσετε ένα φίλο σας από τις δυσκολίες.

Καραμέλα-Ζαχαρωτά:
Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνετε ζαχαρωτά, θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Αν δείτε πως τρώτε καραμέλες, είναι σημάδι ερωτικών επιτυχιών και κοινωνικών απολαύσεων. Αν ονειρευτείτε χαλασμένες καραμέλες, είναι προειδοποίηση στεναχώριας ή αρρώστιας. Αν δείτε πως δίνετε ένα κουτί καραμέλες ή ζαχαρωτά, θα κάνετε μία πρόταση που θα απορριφθεί. Για ένα νεαρό άτομο που βλέπει ότι παίρνει ένα κουτί καραμέλες ή ζαχαρωτά, προβλέπεται ότι θα γίνει δέκτης κολακειών.

Κάρβουνο:
Αν ονειρευτείτε σβηστό κάρβουνο, είναι προειδοποίηση στεναχώριας, δυσάρεστων καταστάσεων και δυστυχίας. Αν δείτε αναμμένο κάρβουνο, σημαίνει χαρά και βελτίωση των οικονομικών σας.

Καρδιά:
Αν δείτε ότι έχετε πόνο στην καρδιά και δύσπνοια, σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Κάποιο λάθος σας θα οδηγήσει σε απώλειες, αν δεν το διορθώσετε έγκαιρα. Αν ονειρευτείτε την καρδιά σας, είναι προμήνυμα αρρώστιας και έλλειψης ενεργητικότητας. Αν δείτε την καρδιά ενός ζώου, θα νικήσετε τους εχθρούς σας και θα κερδίσετε την εκτίμηση όλων.

Καρέκλα:
Αν ονειρευτείτε καρέκλα, είναι προειδοποίηση αποτυχίας στην επίτευξη των στόχων σας. Αν δεν προσέξετε, υπάρχει επίσης πιθανότητα να χάσετε τη θέση σας. Αν ονειρευτείτε φίλο σας να κάθεται σε καρέκλα ακίνητος, σημαίνει ότι θα ακούσετε άσχημα νέα για εκείνον (αρρώστια ή θάνατο).

Καρκίνος:
Αν δείτε καρκίνο που θεραπεύτηκε, σημαίνει ξαφνική άνοδο. Αν ονειρευτείτε καρκίνο, σημαίνει αρρώστια κάποιου συγγενικού ή φιλικού σας προσώπου και φιλονικίες με άτομα που αγαπάτε. Ο καρκίνος είναι, επίσης, προμήνυμα λύπης. Ακόμη, ο έρωτας θα διαλυθεί κάτω από άσχημες συνθήκες και θα υπάρξουν απώλειες στον οικονομικό τομέα.

Καρναβάλι:
Αν δείτε ότι συμετέχετε σε καραναβάλι, σημαίνει πως σύντομα θα έχετε την ευκαιρία απολαύσεων και χαράς. Αν οι φιγούρες και οι μάσκες που χρησιμοποιούνται είναι τρομακτικές, είναι σημάδι οικογενειακών διαφωνιών. Επίσης, προβλήματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα.

Καρότο:
Αν δείτε καρότο, είναι προμήνυμα ευημερίας και καλής υγείας. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι τρώει καρότα, σημαίνει ότι θα παντρευτεί και θα αποκτήσει πολλά παιδιά.

Καροτσάκι:
Αν δείτε καροτσάκι μωρού, σημαίνει ότι έχετε κάποιο φίλο που σας στηρίζει και θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

Καρύδα:
Είναι κακός οιωνός. Υπουλοί εχθροί υπονομεύουν τα δικαιώματά σας κάτω από το καμουφλάζ φιλικής συμπεριφοράς. Αν δείτε ξερές κοκκοφοινικιές, σημαίνει απώλεια και στεναχώρια. Μπορεί, μάλιστα, να θρηνήσετε το θάνατο κάποιου κοντινού σας προσώπου.

Καρύδι:
Σημάδι χαράς και κέρδους. Αν ονειρευτείτε πως σπάτε κούφια καρύδια, σημαίνει ότι όλες σας οι προσδοκίες θα καταλήξουν σε απογοήτευση. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι έχει στα χέρια της λεκέδες από καρύδια, σημαίνει πως ο σύντροφός της θα την εγκαταλείψει για κάποια άλλη.

Καρφιά:
Αν ονειρευτείτε καρφιά, σημαίνει σκληρή δουλειά και μικρές απολαβές. Αν ονειρευτείτε πως τα καρφιά είναι σκουριασμένα ή σπασμένα, σημαίνει αρρώστια και επαγγελματική αποτυχία.

Καρφίτσα:
Αν δείτε καρφίτσα, είναι προειδοποίηση οικογενειακών καβγάδων. Αν ονειρευτείτε πως χάνετε μία καρφίτσα, είναι σημάδια απογοήτευσης και μικρών απωλειών. Αν δείτε πως καταπίνετε μία καρφίτσα, ατυχήματα θα σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε ότι σας τρυπάει μία καρφίτσα, κάποιο πρόσωπο θα σας εκνευρίσει. Αν ονειρευτείτε λυγισμένη ή σκουριασμένη καρφίτσα, θα χάσετε την υπόληψή σας από δικό σας λάθος. Για μία νέα γυναίκα, η καρφίτσα είναι προειδοποίηση για την κακή συμπεριφορά της απέναντι στο σύντροφό της.

Καρχαρίας:
Αν δείτε καρχαρία, να περιμένετε τρομερούς εχθρούς. Αν ονειρευτείτε πως καρχαρίας σας ακολουθεί και σας επιτίθεται, θα συναντήσετε δυσκολίες τις οποίες δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Αν δείτε καρχαρία να κολυμπά σε καθαρό νερό, σημαίνει ότι κάποιο πρόσωπο σας ζηλεύει και θα προσπαθήσει να σας βλάψει. Αν ονειρευτείτε νεκρό καρχαρία, θα επανασυνδεθείτε με κάποιο πρόσωπο.

Κάστανα:
Αν δείτε πως πιάνετε κάστανα, είναι προειδοποίηση απωλειών στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και ευχάριστος σύντροφος για την προσωπική σας ζωή. Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε κάστανα, είναι σημάδι εφήμερης λύπης. Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι τρώει κάστανα, σημαίνει ότι ο σύντροφός της θα είναι εύπορος και θα γνωρίσει ευημερία.

Κάστρο:
Αν δείτε ότι είστε σε κάστρο, θα αποκτήσετε πλούτη. Αν ονειρευτείτε ένα παλιό κάστρο σκεπασμένο με κλήματα, θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην κάνετε μία λανθασμένη κίνηση στον ερωτικό τομέα. Αν δείτε ότι εγκαταλείπετε ένα κάστρο, θα σας κλέψουν ή θα χάσετε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο από θάνατο.

Καταρράκτης:
Αν οειρευτείτε ότι σας παρασύρει ένας καταρράκτης, θα αντιμετωπίσετε απώλειες λόγω δικής σας αμέλειας. Σε γενικές γραμμές, ο καταρράκτης σημαίνει ασφάλεια και εκπλήρωση επιθυμιών.

Κατασκήνωση:
Αν ονειρευτείτε κατασκήνωση, αλλαγές θα σημειωθούν στις υποθέσεις σας. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι βρίσκεται σε κατασκήνωση, σημαίνει ότι θα δεχθεί μία πρόταση γάμου.

Κατάστημα:
Αν δείτε ένα κατάστημα γεμάτο εμπορεύματα, είναι σημάδι ευημερίας και ευτυχίας. Αδειο κατάστημα, είναι προειδοποίηση αποτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε σε μεγάλο κατάστημα, θα αυξηθούν τα έσοδά σας. Αν δείτε ότι εργάζεστε σε κατάστημα, είναι σημάδι εξέλιξης.

Καταστροφή:
Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε μία καταστροφή, σημαίνει απώλεια ή θάνατο. Αν ονειρευτείτε ότι κάποιο πρόσωπο σας σώζει, θα βρεθείτε σε δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά θα τις ξεπεράσετε.

Κατάστρωμα πλοίου:
Αν δείτε πως βρίσκεστε σε κατάστρωμα πλοίου και μαίνεται θύελλα, θα αντιμετωπίσετε πολλά και σοβαρά προβλήματα σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αν ονειρευτείτε ότι η θάλασσα είναι ήρεμη και το φως έντονο, θα επιτύχετε.

Καταφύγιο:
Αν ονειρευτείτε ότι χτίζετε καταφύγιο, θα ξεφύγετε από τις παγίδες των εχθρών σας. Αν δείτε πως ζητάτε καταφύγιο, σημαίνει ότι αν και είστε ένοχοι για μία πράξη, θα προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τον εαυτό σας.

Κατάχρηση:
Αν δείτε ότι κάνατε κατάχρηση εις βάρος ενός ατόμου, θα χάσετε χρήματα και θα ατυχήσετε στις δουλειές σας. Αν ονειρευτείτε ότι εσείς είστε θύμα κατάχρησης, αντίπαλοί σας θα σας ενοχλήσουν με κάποιες ενέργειές τους.

Κατηγορία:
Αν δείτε πως κατηγορείτε κάποιο πρόσωπο, θα φιλονικήσετε με συνεργάτες σας και θα χάσετε την αξιοπρέπειά σας. Αν ονειρευτείτε ότι σας κατηγορούν, κινδυνεύετε να θεωρηθείτε υπεύθυνος για ένα σκάνδαλο.

Κατοικία:
Αν ονειρευτείτε πως δε βρίσκετε την κατοικία σας, θα χάσετε την πίστη σας στους γύρω σας. Αν δείτε ότι αλλάζετε κατοικία, σύντομα θα μάθετε νέα και θα κάνετε κάποιο ταξίδι.

Καύσωνας:
Αν δείτε ότι η ζέστη σας ενοχλεί, είναι προειδοποίηση προδοσίας από κάποιο φίλο ο οποίος θα σταθεί εμπόδιο στην υλοποίηση σχεδίων σας.

Καφενείο:
Αν δείτε ότι πηγαίνετε σε καφενείο, σημαίνει ότι θα διατηρήσετε ις επαφές σας με πρόσωπα που γνωρίζετε ότι δεν είναι φίλοι σας.

Καφές:
Αν δείτε ότι πίνετε καφέ, είναι προειδοποίηση αποδοκιμασίας από την πλευρά των φίλων σας. Αν είστε παντρεμένοι, είναι σημάδι διαφωνιών και συχνών καβγάδων. Για μία γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι είδε καφέ, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο κοτσομπολιού. Για μία γυναίκα που θα δει πως ψήνει καφέ, σημαίνει ότι θα κάνει έναν επιτυχημένο γάμο με κάποιον ξένο.

Κάψιμο:
Είναι προάγγελος καλών ειδήσεων. Αν δείτε ότι κάψατε το χέρι σας, είναι σημάδι επιδοκιμασίας των φίλων σας. Αν κάψατε τα πόδια σας, θα φέρετε εις πέρας κάθε σας υποχρέωση.

Κέδρος:
Αν δείτε κέδρο πράσινο και ωραίο, θα γνωρίσετε επιτυχίες. Αν ο κέδρος είναι ξερός, σημαίνει απόγνωση.

Κέικ:
Αν δείτε κέικ, οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν και τα έσοδά σας θα αυξηθούν. Οι ερωτευμένοι, θα γνωρίσουν την ευτυχία. Αν δείτε ότι κόβετε γλυκά, θα χαρείτε από την κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση. Αν ονειρευτείτε ότι ψήνετε κέικ, δεν είναι τόσο καλός οιωνός, όσο αν δείτε ότι τα τρώγατε.

Κέντημα:
Αν μία γυναίκα δει κέντημα, θα κερδίσει την εκτίμηση των γύρω της. Για έναν άντρα, σημαίνει δεσμός.

Κεράσια:
Αν δείτε κεράσια, θα κερδίσετε δημοτικότητα. Αν ονειρευτείτε πως τρώτε κεράσια, θα αποκτήσετε κάτι που επιθυμείτε πολύ. Αν τα κεράσια που θα δείτε είναι άγουρα, είναι σημάδι καλής τύχης.

Κεραυνός:
Είναι σημάδι ευτυχίας και ευημερίας, αλλά μικρής διάρκειας. Αν ονειρευτείτε ότι σας χτύπησε κεραυνός, θα στεναχωρηθείτε από σχόλια. Αν δείτε κεραυνό πάνω από το κεφάλι σας, ο οποίος δε σας χτυπά, είναι προμήνυμα χαράς και απολαύσεων. Κεραυνός μέσα στα σύννεφα είναι προειδοποίηση απογοήτευσης και απώλειας.

Κερί:
Αν δείτε κερί να καίει με σταθερή και δυνατή φλόγα, σημαίνει σταθερότητα των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Αν ονειρευτείτε κερί να τρεμοσβήνει, είναι προειδοποίηση ότι έχετε εχθρούς. Αν δείτε ότι σβήνετε το κερί, είναι προμήνυμα λυπηρών νέων. Αν ονειρευτείτε πως ανάβετε κερί, ένα ευχάριστο γεγονός θα γίνει η αφορμή να συναντήσετε φίλους που έχετε πολύ καιρό να δείτε.

Κεφάλι:
Αν δείτε ένα κεφάλι όμορφο και καλοσχηματισμένο, θα συναντήσετε άτομα με επιρροή που θα σας βοηθήσουν. Αν ονειρευτείτε το δικό σας κεφάλι, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε νευρικές και πνευματικές διαταραχές. Αν δείτε ένα κεφάλι χωρισμένο από το σώμα και γεμάτο αίμα, τα σχέδια σας θα ματαιωθούν και θα απογοητευτείτε. Αν ονειρευτείτε τον εαυτό σας με δύο ή περισσότερα κεφάλια, θα σημειώσετε γρήγορη άνοδο. Αν δείτε το κεφάλι ενός παιδιού, σημαίνει οικονομική άνθιση.

Κηδεία:
Αν δείτε κηδεία, σημαίνει δυστυχισμένο γάμο και άρρωστα παιδιά. Αν ονειρευτείτε την κηδεία κάποιου ξένου, είναι προειδοποίηση στεναχώριας. Αν δείτε την κηδεία του παιδιού σας, σημαίνει καλή υγεία για όλη την οικογένεια. Αν ονειρευτείτε την κηδεία κάποιου συγγενή, είναι προειδοποίηση νευρολογικών διαταραχών και οικογενειακών προβλημάτων. Αν δείτε πως παρακολουθείτε μία κηδεία ντυμένοι στα μαύρα, θα χάσετε σύντομα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Κηδεμόνας:
Αν δείτε έναν κηδεμόνα, σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα σας αντιμετωπίσουν με σκεπτικισμό.

Κήπος:
Αν δείτε κήπο με πλούσια βλάστηση και λουλούδια, είναι προμήνυμα ψυχικής ηρεμίας. Αν ονειρευτείτε λαχανικά, είναι προειδοποίηση απώλειας της περιουσίας και δυστυχία. Αν δείτε πως περπατάτε με το/ττη σύντροφό σας σε ανθισμένο κήπο, σημαίνει ευημερία και ευτυχία.

Κιθάρα:
Αν δείτε ότι έχετε κιθάρα ή πως ακούτε τους ήχους μίας κιθάρας, είναι σημάδι ευχάριστης συντροφιάς και σοβαρού ερωτικού δεσμού. Αν ονειρευτείτε πως παίζετε κιθάρα, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές.

Κίνδυνος:
Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε σε επικίνδυνη κατάσταση και επίκειται ο θάνατός σας, θα γνωρίσετε την κοινωνική καταξίωση. Αν δεν ξεφύγετε από τον κίνδυνο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν είστε ερωτευμένοι, το μέλλον είναι δυσοίωνο.

Κλάμα:
Είναι σημάδι άσχημων ειδήσεων. Αν ονειρευτείτε άλλους να κλαίνε, σημαίνει επανασύνδεση ύστερα από χωρισμό. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει διαφωνίες με το σύντροφό της.

Κλειδί:
Αν ονειρευτείτε κλειδιά, είναι σημάδι αναπάντεχων αλλαγών. Αν τα κλειδιά χαθούν, ανεπιθύμητα γεγονότα θα σας κουράσουν. Αν δείτε ότι βρήκατε τα κλειδιά, σημαίνει καλή τροπή των υποθέσεων σας. Σπασμένα κλειδιά, είναι σημάδι χωρισμού. Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ξεκλειδώνει μία πόρτα, σημαίνει ότι θα αποκτήσει νέο σύντροφο. Αν ονειρευτεί ότι κλειδώνει την πόρτα, σημαίνει επιτυχία στην επιλογή του συζύγου της. Αν δει ότι έδωσε αλλού τα κλειδιά της, θα αστοχήσει στην κρίση της.

Κλεψιά:
Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κλέβετε εσείς ή άλλοι, είναι προειδοποίηση απώλειας και κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως κατηγορείστε για κλοπή, οι πράξεις σας θα παρεξηγηθούν προσωρινά, αλλά τελικά θα δικαιωθείτε.

Κληρονόμος:
Αν δείτε πως κληρονομείτε περιουσία ή αντικείμενα αξίας, είναι προειδοποίηση ότι θα έχετε περισσότερες ευθύνες.

Κλουβί:
Αν δείτε κλουβί πουλιών, θα αποκτήσετε πλούτη. Αν ονειρευτείτε ένα πουλί στο κλουβί, θα κάνετε ευτυχισμένο και πλούσιο γάμο. Αν δείτε ότι το κλουβί είναι άδειο, είναι προειδοποίηση ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς σας θα χαθεί. Αν ονειρευτείτε άγρια ζώα στο κλουβί, θα ξεπεράσετε δυσκολίες και θα υπερνικήσετε τους εχθρούς σας.

Κοιλιά:
Αν δείτε πρησμένη κοιλιά, είναι προειδοποίηση σοβαρής ασθένειας. Αν ονειρευτείτε υγιή κοιλιά, σημαίνει ότι θα έχετε παράλογες επιθυμίες.

Κοκ:
Αν δείτε κοκ, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε σύντομα προβλήματα.

Κόκαλα:
Αν δείτε τα κόκαλά σας να έχουν πεταχτεί έξω από τη σάρκα, είναι προμήνυμα προδοσίας.

Κοκκίνισμα:
Αν μία γυναίκα δει πως κοκκίνισε, σημαίνει ότι θα στεναχωρηθεί από ψεύτικες κατηγορίες. Αν δει άλλους να κοκκινίζουν, θα γίνει δυσάρεστη στους φίλους της εξαιτίας της συμπεριφοράς της.

Κοκτέιλ:
Αν ονειρευτείτε πως πίνετε κοκτέιλ, θα απογοητεύσετε τους φίλους σας.

Κολακεία:
Αν δείτε ότι επιζητάτε την κολακεία, θα γνωρίσετε την κοινωνική καταξίωση χωρίς να το αξίζετε. Αν ονειρευτείτε ότι κολαυκεύετε άλλα άτομα, θα διακυβεύσετε κάποιο πολύτιμο περιουσιακό σας στοιχείο ελπίζοντας να κερδίσετε περισσότερα.

Κόλαση:
Αν δείτε ότι βρίσκεστε στη κόλαση, είναι προειδοποίηση ότι θα υποκύψετε σε πειρασμούς που θα σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε φίλους σας να βρίσκονται στην κόλαση, θα αποκτήσετε και άλλες ευθύνες. Ακόμη, θα μάθετε για την ατυχία κάποιου φιλικού σας προσώπου.

Κολύμπι:
Αν ονειρευτείτε ότι κολυμπάτε, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν δείτε πως, ενώ κολυμπούσατε, βουλιάξατε, είναι σημάδι μεγάλης απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε πως κολυμπάτε κάτω από το νερό, σημαίνει μεγάλες δυσκολίες.

Κομμωτής:
Αν δείτε πως επισκέπτεστε τον κομμωτή σας, θα εντυπωσιαστείτε από τις ενέργειες μίας όμορφης γυναίκας. Για μία γυναίκα, είναι πρειδοποίηση οικογενειακών διαφορών. Αν ονειρευτεί ότι βάφει τα μαλλιά της, η υπόληψή της θα κινδυνεύσει από κάποιους εχθρούς. Αν δει ότι χτενίζει τα μαλλιά της, σημαίνει πως θα ασχοληθεί με ανούσια και επιπόλαια πράγματα.

Κόμπος:
Αν δείτε κόμπους, είναι προειδοποίηση στεναχώριας για ασήμαντα πράγματα. Αν ονειρευτείτε πως δένετε κόμπους, σημαίνει ότι θα αρνηθείτε να χάσετε την ανεξαρτησία σας.

Κορίτσι:
Αν ονειρευτείτε ότι είδατε ένα όμορφο νέο κορίτσι, είναι προμήνυμα χαράς και ευχάριστων προοπτικών. Αν δείτε ένα κορίτσι αδύνατο και χλωμό, σημαίνει πρόβλημα υγείας για ένα συγγενικό σας πρόσωπο και προβλήματα.

Κοσμήματα:
Τα χρυσαφικά σημαίνουν πλούτο. Αν δείτε ότι τα φορούσατε, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως τα φορούσαν άλλοι, θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες. Χρυσαφικά πάνω στα ρούχα σημαίνει καλή τύχη και αύξηση των εσόδων. Αν δείτε πως δίνετε χρυσαφικά σε άλλους, είναι προειδοποίηση ότι κινδυνεύει η περιουσία σας. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι της δίνουν χρυσαφικά, σημαίνει μεγάλη χαρά και ευτυχισμένο γάμο. Αν ονειρευτεί πως τα έχασε, οι εχθροί της θα προσπαθήσουν να την βλάψουν.

Κουβέντα:
Αν δείτε πως κουβεντιάζετε, σημαίνει ότι σύντομα θα μάθετε ότι κάποιος συγγενής σας είναι άρρωστος. Επίσης, σημαίνει ότι κάποιες υποθέσεις σας θα σας στεναχωρήσουν. Αν ονειρευτείτε άλλους να κουβεντιάζουν δυνατά, χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι στις υποθέσεις άλλων. Αν δείτε ότι άλλα άτομα συζητούσαν για εσάς, προσέξτε την υγεία σας.

Κουβέρτα:
Αν δείτε κουβέρτα λερωμένη, είναι προειδοποίηση προδοσίας. Αν ονειρευτείτε κουβέρτα καθαρή και λευκή, σημαίνει πως θα αποφύγετε μία ασθένεια και ότι θα έχετε επιτυχία εκεί που νομίζατε πως θα αποτύχετε.

Κουδούνι:
Αν δείτε ότι ακούσατε να χτυπά κουδούνι, θα μάθετε αναπάντεχες ειδήσεις για την αρρώστια ή τη στεναχώρια κάποιου προσώπου που βρίσκεται μακριά. Αν ονειρευτείτε πως χτυπούσατε κουδούνι, προβλέπονται προβλήματα υγείας και αναποδιές.

Κουζίνα:
Αν δείτε κουζίνα, είναι προειδοποίηση ότι θα υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν μελαγχολία. Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί καθαρή και τακτοποιημένη κουζίνα, σημαίνει ότι θα πάρει κληρονομιά.

Κουκουβάγια:
Αν δείτε ότι ακούτε τη φωνή μίας κουκουβάγιας, σημαίνει θάνατο ενός ατόμου από το περιβάλλον σας και άσχημα νέα για κάποιο πρόσωπο που απουσιάζει.

Κουμπιά:
Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι ράβει γυαλιστερά κουμπιά σε μία στολή, είναι σημάδι ότι θα παντρευτεί έναν ωραίο και πλούσιο άντρα.

Κουνέλι:
Αν ονειρευτείτε πως κυνηγάτε κουνέλια, θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Αν τα κουνέλια είναι κοντά σας, θα έχετε ήρεμη και όμορφη οικογενειακή ζωή. Λευκά κουνέλια σημαίνουν ευνοϊκές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις.

Κούνια:
Αν δείτε μία κούνια με ένα όμορφο παιδάκι, είναι σημάδι ευημερίας. Αν ονειρευτείτε που κουνούσατε το παιδί σας, είναι προειδοποίηση αρρώστιας στην οικογένεια.

Κουνούπι:
Αν δείτε κουνούπια, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε για να βγείτε αλώβητος από τις επιθέσεις των εχθρών σας. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώσατε κουνούπια, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και θα έχετε ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Κουνουπίδι:
Αν δείτε ότι τρώτε κουνουπίδια, θα κατηγορηθείτε για παραμέληση καθηκόντων. Αν το δείτε να φυτρώνει, σημαίνει ότι οι προοπτικές σας βελτιωθούν μετά από περίοδο απωλειών. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει ότι θα παντρευτεί χωρίς να το επιθυμεί η ίδια, αλλά για να ευχαριστήσει το περιβάλλον της.

Κούραση:
Αν δείτε ότι αισθάνεστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα υγείας και πως αισθάνεστε καταπιεσμένοι στην εργασία σας.

Κουρέας:
Αν δείτε κουρέα, σημαίνει ότι η επιτυχία θα έρθει μετά από σκληρή προσπάθεια. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει ότι η περιουσία της θα μεγαλώσει.

Κουρτίνες:
Αν δείτε κουρτίνες, είναι προμήνυμα ότι θα έρθουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες που θα σας προκαλέσουν ανησυχία ή και στεναχώρια. Αν ονειρευτείτε λερωμένες ή σχισμένες κουρτίνες, είναι προμήνυμα φιλονικιών και κατηγοριών.
Κουτάβι:
Αν δείτε κουτάβι, θα βρεθείτε σύντομα σε δίλημμα. Αν ονειρευτείτε ότι είναι άρρωστο, θα απογοητευτείτε και οι υποθέσεις σας δε θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.

Κουτάλα:
Αν δείτε κουτάλα, τα παιδιά θα γίνουν για εσάς πηγή ευτυχίας. Αν ονειρευτείτε κουτάλα σπασμένη ή λερωμένη, σημαίνει μεγάλη απώλεια.

Κουτάλι:
Αν δείτε κουτάλι, είναι προμήνυμα προόδου και ήρεμης οικογενειακής ζωής. Αν ονειρευτείτε πως νομίζετε ότι χάσατε κουτάλι, είναι προειδοποίηση καχυποψίας και άδικων κατηγοριών. Αν δείτε ότι κλέψατε κουτάλι, είναι σημάδι κακής συμπεριφοράς. Σπασμένα ή λερωμένα κουτάλια σημαίνουν απώλειες και φασαρίες.

Κουτί-Κιβώτιο:
Αν ονειρευτείτε πως ανοίγετε ένα κιβώτιο με εμπορεύματα, σημαίνει απολαυστικά ταξίδια και πλούτη. Αν το κιβώτιο είναι άδειο, είναι προειδοποίηση απογοητεύσεων. Αν ονειρευτείτε κουτιά με χρήματα, θα απαλλαχθείτε από ό,τι σας προβληματίζει σε σχέση με τη δουλειά.

Κουτσομπολιά:
Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε κουτσομπολιό παρέα με άλλους, οι συνθήκες θα αλλάξουν από το καλό στο κακό. Αν δείτε ότι σας κοτσομπολεύουν οι φίλοι σας, είναι προειδοποίηση στεναχώριας από παιδιά.

Κουτσός:
Αν μία γυναίκα ονειρευτεί κουτσό σημαίνει ότι οι ελπίδες της θα διαψευθούν και ότι θα απογοητευτεί.

Κρασί:
Αν δείτε ότι πίνετε κρασί, σημαίνει χαρά και ειλικρινή φιλία. Αν ονειρευτείτε πως σπάσατε ένα μπουκάλι κρασί, είναι προειδοποίηση ότι το πάθος και ο έρωτας θα παύσουν να υπάρχουν. Αν δείτε ότι γεμίζετε με κρασί μία φιάλη, σημαίνει πολυποίκιλες απολαύσεις.

Κραυγές:
Αν δείτε ότι ακούσατε κραυγές απελπισίας, θα έχετε μεγάλες στεναχώριες. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε μία κραυγή έκπληξης, θα λάβετε βοήθεια από κάποιο πρόσωπο που δεν περιμένατε. Αν δείτε ότι ακούσατε κραυγή για βοήθεια από συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, σημαίνει ότι το πρόσωπο αυτό είναι άρρωστο ή στεναχωρημένο.

Κρέας:
Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ωμό κρέας, είναι προμήνυμα ότι δεν θα υλοποιήσει τα σχέδια της και θα απογοητευτεί. Αν ονειρευτεί κρέας μαγειρεμένο, είναι σημάδι ότι άλλα άτομα θα αποκτήσουν αυτά που εκείνη επιθυμεί.

Κρεατοελιά:
Αν ονειρευτείτε ότι σας ενοχλεί μία κρεατοελιά, σημαίνει ότι θα μοχθήσετε για να ανταπεξέρθετε στις απαιτήσεις των γύρω σας. Αν δείτε ότι η κρεατοελιά εξαφανίστηκε, είναι προμήνυμα πως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε κρεατοελιά πάνω σε άλλο άτομο, θα αποκτήσετε αντιπάλους. Αν ονειρευτείτε ότι θεραπεύετε κρεατοελιά, θα προσπαθήσετε πολύ για αποφύγετε κινδύνους για εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Κρεβάτι:
Για μία γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι στρώνει κρεβάτι σημαίνει ότι θα αποκτήσει νέο σύντροφο. Αν δείτε πως κοιμάστε σε κρεβάτι στη φύση, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν δείτε ότι είστε σε κρεβάτι, αλλά όχι στο δικό σας δωμάτιο, σημαίνει πως θα δεχθείτε την επίσκεψη φίλων που δεν περιμένατε. Αν δείτε κάποιο φίλο σας σε κρεβάτι ο οποίος είναι χλωμός, σημαίνει ότι κάποια γεγονότα θα δυσαρεστήσουν και θα στεναχωρήσουν τους φίλους σας και θα επηρεάσουν και εσάς. Αν ένα άρρωστο άτομο ονειρευτεί ότι είναι στο κρεβάτι, είναι σημάδι επιπλοκών. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε στο κρεβάτι με ένα άγνωστο πρόσωπο, θα δείξετε δυσφορία στους γύρω σας η οποία θα τους επηρεάσει αρνητικά.

Κρεβατοκάμαρα:
Αν ονειρευτείτε μία πρόσφατα επιπλωμένη κρεβατοκάμαρα, είναι προμήνυμα ευχάριστων αλλαγών.

Κρεμμύδι:
Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε κρεμμύδια, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε ότι κόβετε κρεμμύδια και τα μάτια σας καίνε, είναι προειδοποίηση κινδύνων και ήττας από τους εχθρούς σας.

Κρεοπώλης:
Αν δείτε κρεοπώλη ο οποίος σφάζει ζώο και ο χώρος είναι γεμάτος αίμα, είναι προειδοποίηση σοβαρής ασθένειας στην οικογένεια. Αν ονειρευτείτε κρεοπώλη ο οποίος κόβει σε κομμάτια το κρέας, θα πρέπει να προσέξετε τα έγγραφα που υπογράφετε.

Κρέπι:
Αν δείτε ένα άτομο να φορά κρέπια, είναι προειδοποίηση θλίψης. Αν είστε ερωτευμένοι, σημαίνει ότι θα χωρίσετε. Αν δείτε κρέπια να κρέμονται από μία πόρτα, είναι προμήνυμα ξαφνικού θανάτου συγγενικού ή φιλικού σας προσώπου.

Κρίνα:
Είναι προμήνυμα αρρώστιας και θανάτου. Αν ονειρευτείτε πως μυρίζετε το άρωμα κρίνων, σημαίνει στεναχώρια. Τα μαραμένα κρίνα, είναι σημάδι θλίψης. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι μαζεύει κρίνα, σημαίνει θλίψη η οποία όμως θα δώσει τη θέση της στη χαρά.

Κροκόδειλος:
Αν δείτε κροκόδειλο, είναι προειδοποίηση προδοσίας από φιλικό πρόσωπο.

Κρύο:
Αν δείτε ότι κρυώνετε, σημαίνει ότι η υγεία σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις υποθέσεις σας.

Κρύσταλλο:
Αν ονειρευτείτε κρύσταλλο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, είναι κακός οιωνός.

Κτίριο:
Αν ονειρευτείτε μεγάλο κτίριο, είναι σημάδι ευημερίας και μακροζωϊας. Αν δείτε μικρά κτίρια, είναι προμήνυμα ευτυχίας. Αν ονειρευτείτε παλιά και βρώμικα κτίρια, είναι προειδοποίηση κακής υγείας και ερωτικών προβλημάτων.

Κύκνος:
Αν δείτε κύκνο να κολυμπά σε ήρεμα νερά, είναι σημάδι ευημερίας. Αν ονειρευτείτε κύκνο να πετά, σημαίνει ότι θα εκπληρώσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Κύμα:
Αν δείτε άγρια και μεγάλα κύματα, είναι προειδοποίηση για σοβαρά λάθη.

Κυνηγετικό σκυλί:
Είναι καλός οιωνός.

Κυνήγι:
Αν δείτε ότι κυνηγάτε, είναι προμήνυμα βελτίωσης των οικονομικών σας. Αν ονειρευτείτε πως δεν καταφέρατε να πάρετε μέρος στο κυνήγι, είναι προειδοποίηση απωλειών.