Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Φ)


Φ


Φαγούρα:
Αν ονειρευτείτε πως έχετε φαγούρα, είναι προειδοποίηση προσπάθειας εξαπάτησης από άλλους.



Φάκελος:
Αν ονειρευτείτε φάκελο, είναι κακός οιωνός. Σημαίνει απώλειες, θλίψη, ασθένεια.

Φακές:
Αν δείτε φακές, σημαίνει καβγάδες και ανησυχία.

Φακίρης:
Αν ονειρευτείτε φακίρη, είναι προμήνυμα απίστευτων αλλαγών στη ζωή σας.

Φάλαινα:
Αν δείτε φάλαινα να πλησιάζει πλοίο, είναι προμήνυμα πως θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να επιτύχετε το στόχο σας. Αν ονειρευτείτε ότι η φάλαινα σκοτώνεται, είναι σημάδι πως θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Φαλάκρα:
Αν ονειρευτείτε φαλακρό άντρα, είναι προειδοποίηση εξαπάτησης την οποία θα αποφύγετε.

Φανάρι:
Αν δείτε φανάρι, είναι προμήνυμα ευημερίας. Αν ονειρευτείτε πως χάνετε το φανάρι από τον ορίζοντά ή ότι έσβησε, είναι προειδοποίηση αποτυχίας. Αν δείτε ότι αγοράζετε φανάρι, είναι σημάδι επαγγελματικής επιτυχίας.

Φάντασμα:
Είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι το φάντασμα φορά λευκά, είναι προειδοποίηση κακής υγείας κάποιου φιλικού προσώπου ή επαγγελματικής αποτυχίας. Αν ονειρευτείτε φάντασμα να φορά μαύρα, είναι σημάδι προδοσίας. Αν δείτε το φάντασμα κάποιου νεκρού φίλου, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε το φάντασμα ενός συγγενικού ή φιλικού προσώπου που ζει, είναι σημάδι κακίας από φιλικό πρόσωπο. Αν δείτε έναν από τους γονείς σαν φάντασμα, σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας.

Φάρμακα:
Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε ένα εύγευστο φάρμακο, είναι προμήνυμα προβλημάτων που θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Αν δείτε ότι παίρνετε ένα φάρμακο που έχει άσχημη γεύση, είναι προειδοποίηση απώλειας, ασθένειας ή θλίψης. Αν ονειρευτείτε πως δίνετε φάρμακο σε άλλα άτομα, είναι προμήνυμα ότι θα πληγώσετε κάποιο άτομο που σας έδειξε εμπιστοσύνη.

Φάρος:
Αν είστε άρρωστοι και ονειρευτείτε φάρο, είναι προμήνυμα ταχείας ανάρρωσης. Αν δείτε φάρο σε ώρα θύελλας, είναι προειδοποίηση δυσκολιών. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε σε καταιγίδα και βλέπετε φάρο, είναι σημάδι ευημερίας και ευτυχίας μετά από προβλήματα.

Φασόλια:
Είναι κακός οιωνός. Αν δείτε πως τρώτε φασόλια, είναι προειδοποίηση αρρώστιας ή κακοτυχίας φιλικού σας προσώπου. Αν ονειρευτείτε φασόλια σε κήπο, είναι σημάδι στεναχώριας και ασθένειας για τα παιδιά. Αν δείτε ξερά φασόλια, είναι προμήνυμα αρρώστιας και απογοήτευσης από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Φαφούτης:
Αν δείτε ότι δεν έχετε δόντια, είναι προειδοποίηση αδυναμίας διαφύλαξης των συμφερόντων σας. Αν ονειρευτείτε άλλα άτομα χωρίς δόντια, είναι προμήνυμα ότι οι αντίπαλοί σας θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, αλλά δε θα τα καταφέρουν τελικά.

Φεγγάρι:
Αν δείτε ότι κοιτάζετε το φεγγάρι και ο ουρανός είναι καθαρός, είναι προμήνυμα επιτυχίας στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωής. Αν ονειρευτείτε νέο φεγγάρι, είναι σημάδι ευημερίας και οικογενειακής ευτυχίας. Αν δείτε έκλειψη σελήνης, είναι προειδοποίηση ασθένειας.

Φελλός:
Αν δείτε ότι βουλώνετε μπουκάλια με φελλούς, σημαίνει ότι θα οργανώσετε σωστά τη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε πως βγάζετε φελλούς από μπουκάλια, είναι προμήνυμα ευημερίας και ευτυχίας.

Φέρετρο:
Είναι κακός οιωνός. Σημαίνει απώλεια, θλίψη και κακοτυχία. Αν δείτε το δικό σας φέρετρο, είναι προμήνυμα στεναχώριας στην οικογένεια. Αν ονειρευτείτε ότι είστε νεκροί μέσα σε φέρετρο, είναι σημάδι ήττας και αποτυχίας. Αν δείτε φέρετρο στολισμένο με λουλούδια μέσα σε εκκλησία, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας στον
έρωτα.

Φήμη:
Αν δείτε πως έχετε φήμη, είναι προμήνυμα απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε διάσημους ανθρώπους, είναι σημάδι κοινωνικής καταξίωσης.

Φίδι:
Είναι κακός οιωνός. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώνετε φίδι, είναι σημάδι ότι θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται για την υλοποίηση των στόχων σας. Αν δείτε ότι σας δάγκωσε φίδι, είναι προμήνυμα ότι οι εχθροί σας θα σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε πως ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα σας, είναι προειδοποίηση ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Αν δείτε πως πατάτε φίδι την ώρα που περπατάτε, είναι σημάδι στεναχώριας. Αν ονειρευτείτε ότι φίδι δαγκώνει κάποιον άλλο, σημαίνει ότι θα επικρίνετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Φιλάργυρος:
Αν ονειρευτείτε έναν φιλάργυρο, σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε στον αισθηματικό τομέα, εξαιτίας του χαρακτήρα σας. Αν δείτε ότι είστε φιλάργυροι, είναι σημάδι ότι οι γύρω σας θα σας αντιπαθήσουν λόγω του εγωϊσμού και της αλαζονείας σας. Αν ονειρευτείτε πως φιλικά σας πρόσωπα είναι φιλάργυρα, σημαίνει ότι τα προβλήματα άλλων θα σας απασχολήσουν.

Φιλί:
Αν ονειρευτείτε πως φιλάτε το/τη σύντροφό σας, είναι προειδοποίηση κακών συναναστροφών που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αν δείτε ότι φιλάτε τον εχθρό σας, σημαίνει ότι θα συμφιλιωθείτε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Αν ονειρευτείτε πως φιλάτε ένα άγνωστο πρόσωπο, σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε τις πεποιθήσεις σας.

Φιλονικία:
Είναι σημάδι κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως φιλονικείτε για μικροπράγματα, είναι προειδοποίηση κακής υγείας. Αν δείτε ότι ακούτε φιλονικείες, είναι προμήνυμα επαγγελματικής αποτυχίας.

Φίλος:
Αν δείτε τους φίλους σας ευτυχισμένους και υγιείς, σημαίνει ότι θα μάθετε ευχάριστα νέα για εκείνους ή για κάποια συγγενικά σας πρόσωπα. Αν ονειρευτείτε τους φίλους σας στεναχωρημένους, είναι προειδοποίηση προβλημάτων και ασθένειας για εκείνους. Αν δείτε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, που συνήθως είναι ντυμένο με σκούρα χρώματα, να φορά κόκκινα ρούχα, είναι προμήνυμα δυσάρεστων καταστάσεων που θα σας στεναχωρήσουν.

Φλάουτο:
Αν δείτε ότι ακούτε ήχους από φλάουτο, σημαίνει ότι θα κάνετε μία ευχάριστη συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα.

Φλέβα:
Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζετε τις φλέβες σας και είναι φυσιολογικές, σημαίνει ότι οι αντίπαλοί σας δε θα μπορέσουν να σας βλάψουν. Αν δείτε ότι οι φλέβες σας είναι πρησμένες, είναι προμήνυμα κοινωνικής εξέλιξης. Αν ονειρευτείτε πως οι φλέβες σας αιμορραγούν, είναι προειδοποίηση θλίψης.

Φλερτ:
Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως τη φλερτάρουν, είναι σημάδι κακοτυχίας. Αν ένας άντρας δει ότι τον φλερτάρουν, είναι προειδοποίηση για την κακή συμπεριφορά του απέναντι στη σύντροφό του.

Φλόγες:
Αν δείτε ότι προσπαθείτε να σβήσετε φωτιά, είναι σημάδι ότι θα πρέπει να κάνετε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αν δεν καταφέρετε να σβήσετε τη φωτιά, σημαίνει ότι θα αποτύχετε.

Φοβισμένος/η:
Αν ονειρευτείτε ότι είστε φοβισμένοι, είναι προμήνυμα μικρής στεναχώριας.

Φόβος:
Αν δείτε πως είστε φοβισμένοι, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως φοβάστε να ταξιδέψετε ή να προχωρήσετε σε ένα ζήτημα, είναι προειδοποίηση προβλημάτων στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Αν δείτε άλλους να είναι φοβισμένοι, είναι σημάδι ότι κάποιο φιλικό σας πρόσωπο δε θα μπορέσει να σας στηρίξει. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί ότι φοβάται, σημαίνει ότι θα έχει μία ερωτική απογοήτευση.

Φόνος:
Αν ονειρευτείτε πως σκοτώνετε κάποιον, είναι προειδοποίηση ανάμειξης σε υποθέσεις άλλων που τελικά θα σας βλάψει. Αν δείτε πως σκοτώνετε κάποιον, για να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ή ότι σκοτώνετε ένα άγριο ζώο, είναι προμήνυμα κοινωνικής καταξίωσης.

Φορολογία:
Αν δείτε πως πληρώνετε φόρους, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία την προσπάθεια των ανταγωνιστών σας να σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σας, είναι προειδοποίηση αποτυχίας.

Φορτίο:
Αν ονειρευτείτε πως κουβαλάτε βαρύ φορτίο, είναι προειδοποίηση ευθυνών και υποχρεώσεων. Αν δείτε άλλα άτομα να κουβαλάνε φορτίο, είναι προμήνυμα δοκιμασιών για άλλους που όμως θα απασχολήσουν και εσάς.

Φουντούκια:
Αν δείτε ότι τρώτε φουντούκια, είναι προμήνυμα ευχάριστων γνωριμιών.

Φραγκοστάφυλα:
Αν ονειρευτείτε πως μαζεύετε φραγκοστάφυλα, είναι σημάδι ευτυχίας και καλοτυχίας μετά από δυσκολίες. Αν δείτε ότι τρώτε άγουρα φραγκοστάφυλα, είναι προειδοποίηση λανθασμένων ενεργειών που θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Φράουλες:
Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε φράουλες, είναι προμήνυμα επιτυχίας στον έρωτα.

Φρατζόλα:
Αν δείτε φρατζόλες να πληθαίνουν, σημαίνει ότι θα γνωρίσετε μεγάλη επιτυχία. Αν ονειρευτείτε σπασμένη φρατζόλα, είναι προμήνυμα ευτυχίας στην ερωτική σας ζωή.

Φράχτης:
Αν ονειρευτείτε πως σκαρφαλώνετε σε φράχτη, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν δείτε πως πέφτετε από φράχτη, είναι σημάδι αποτυχίας των σχεδίων σας. Αν ονειρευτείτε πως γκρεμίζετε φράχτη και περνάτε από την άλλη πλευρά, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε φράχτη με πρασινάδα, είναι σημάδι χαράς. Αν ονειρευτείτε γυμνό φράχτη, είναι σημάδι επιπόλαιων συμφωνιών.

Φρούριο:
Αν δείτε ότι υπερασπίζεστε ένα φρούριο, είναι προειδοποίηση προβλημάτων. Αν ονειρευτείτε πως κάνετε επίθεση και καταλαμβάνετε ένα φρούριο, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε πως είστε περιορισμένοι σε ένα φρούριο, σημαίνει ότι οι αντίπαλοί σας θα καταφέρουν να σας βλάψουν.

Φρουρός:
Αν ονειρευτείτε φρουρό, σημαίνει ότι έχετε γύρω σας άτομα που σας προστατεύουν.

Φρούτα:
Αν δείτε φρούτα να ωριμάζουν πάνω σε δέντρα, είναι προμήνυμα καλοτυχίας. Αν ονειρευτείτε άγουρα φρούτα, είναι σημάδι βιαστικών αποφάσεων και απογοήτευσης. Αν δείτε ότι τρώτε φρούτα, είναι κακός οιωνός. Αν ονειρευτείτε σωρούς από φρέσκα φρούτα, είναι προμήνυμα καλής υγείας. Αν δείτε πως τρώτε φρέσκα φρούτα με όρεξη, είναι σημάδι επαγγελματικής επιτυχίας.

Φρυγανιά:
Αν δείτε πως τρώτε φρυγανιές, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων καταστάσεων εξαιτίας της επιπολαιότητάς σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας.

Φρύδια:
Είναι κακός οιωνός, καθώς σημαίνει εμπόδια και δυσκολίες για το μέλλον.

Φτερά:
Αν δείτε φτερά ως στολίδια, είναι σημάδι επαγγελματικής επιτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως γύρω σας πέφτουν φτερά, σημαίνει ότι θα απαλλαχθείτε από κάποια βάρη.

Φτέρες:
Αν δείτε φτέρες, είναι προμήνυμα ευχάριστων στιγμών. Αν οι φτέρες είναι ξερές, είναι προειδοποίηση ασθένειας στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Φτέρνισμα:
Αν δείτε πως φτερνίζεστε, είναι προειδοποίηση απρόβλεπτων γεγονότων που θα αλάξουν τα σχέδια σας. Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ακούτε άλλους να φτερνίζονται, είναι σημάδι προβλημάτων υγείας.

Φτυάρι:
Αν ονειρευτείτε φτυάρι, είναι σημάδι πως θα ανάλαβετε κάποιο δύσκολο, αλλά επικοδομητικό έργο. Αν δείτε σπασμένο ή παλιό φτυάρι, σημαίνει ότι τα σχέδια σας δε θα υλοποιηθούν.

Φτύσιμο:
Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε, είναι προειδοποίηση ότι οι υποθέσεις σας δε θα έχουν αίσιο τέλος. Αν δείτε ότι κάποιο άτομο φτύνει πάνω σας, είναι προμήνυμα διαφωνίας και απομάκρυνσης από αγαπημένο σας πρόσωπο.

Φτωχός/η:
Αν ονειρευτείτε πως είστε φτωχοί, είναι προειδοποίηση ανεπιθύμητων περιστατικών. Αν δείτε φτωχούς, είναι σημάδι ότι κάποιοι θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

Φύλακας:
Αν ονειρευτείτε φύλακα φυλακών, είναι προειδοποίηση εξαπάτησης και προδοσίας. Αν δείτε πλήθος να επιτίθεται σε φύλακα και να προσπαθεί να σπάσει τις πόρτες της φυλακής, είναι προμήνυμα κακοτυχίας.

Φυλακή:
Αν ονειρευτείτε φυλακισμένους, είναι προειδοποίηση πως θα χρειαστεί να δώσετε δικαιώματα σε άτομα που δεν το αξίζουν.

Φυλαχτό:
Αν δείτε πως φοράτε φυλαχτό, είναι προμήνυμα ευχάριστων συναναστροφών.

Φύλλα:
Είναι σημάδι ευτυχίας και βελτίωσης στον οικονομικό τομέα. Αν δείτε μαραμένα φύλλα, είναι προμήνυμα απώλειας.

Φύλλα χρυσού:
Αν δείτε φύλλα χρυσού, σημαίνει ότι το μέλλον σας διαγράφεται λαμπρό. Αν ονειρευτείτε σπασμένα φύλλα χρυσού, είναι προμήνυμα απογοήτευσης.

Φυματίωση:
Αν δείτε πως έχετε φυματίωση, είναι προειδοποίηση κινδύνου.

Φυσίγγι:
Αν δείτε φυσίγγια, είναι προειδοποίηση καβγάδων. Αν ονειρευτείτε άδεια φυσίγγια, είναι προμήνυμα εφήμερων και απερίσκεπτων σχέσεων.

Φώκια:
Αν ονειρευτείτε φώκιες, είναι σημάδι ότι θα προσπαθήσετε να επιτύχετε κάτι που είναι πάνω από τις δυνατότητές σας.

Φωλιά:
Αν ονειρευτείτε φωλιά πουλιών, σημαίνει πως θα δείξετε ενδιαφέρον για μία υπόθεση από την οποία θα βγείτε κερδισμένοι. Αν δείτε μία άδεια φωλιά, είναι προμήνυμα στεναχώριας από την απουσία φιλικού σας προσώπου.

Φωνή:
Αν δείτε ότι ακούτε ευχάριστες φωνές, είναι σημάδι χαράς. Αν ονειρευτείτε πως ακούτε δυνατές και οργισμένες φωνές, είναι προμήνυμα απογοήτευσης. Αν δείτε ότι μία φωνή σας καλεί απεγνωσμένα, είναι προειδοποίηση πως κάποια σοβαρή ατυχία απειλεί εσάς ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν ονειρευτείτε πως ακούτε τη φωνή φιλικού ή συγγενικού σας προσώπου, είναι προειδοποίηση ότι κάποιο από αυτά τα άτομα θα αρρωστήσει σοβαρά. Αν δείτε ότι ακούτε τη φωνή κάποιου προσώπου που έχει πεθάνει, είναι προμήνυμα δικής σας ασθένειας ή στεναχώριας. Αν μία μητέρα ονειρευτεί πως ακούει τη φωνή του παιδιού της, σημαίνει απογοήτευση και στεναχώρια.

Φως:
Αν ονειρευτείτε έντονο φως, είναι προμήνυμα μεγάλης επιτυχίας. Αν δείτε φως που τρεμοσβήνει μέσα στη νύχτα, σημαίνει ότι ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, που βρίσκεται μακριά, αντιμετωπίζει προβλήματα. Αν ονειρευτείτε φως που σβήνει, είναι προειδοποίηση αποτυχίας.

Φωταψία:
Αν ονειρευτείτε εξωτερική φωταψία, είναι προειδοποίηση αποτυχίας και απογοήτευσης.

Φωτιά:
Αν δείτε ότι καίγετε το σπίτι σας, είναι προμήνυμα ερωτικής σχέσης. Αν ονειρευτείτε πως ανάβετε φωτιά, είναι σημάδι πολλών εκπλήξεων και συναντήσεων με φιλικά σας πρόσωπα. Αν δείτε μεγάλη φωτιά, σημαίνει μεγάλη επιτυχία.

Φωτογραφία:
Αν ονειρευτείτε φωτογραφίες, είναι προειδοποίηση μεγάλης απογοήτευσης και θλίψης. Αν δείτε πως έχετε δική σας φωτογραφία, είναι προμήνυμα ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε τη φωτογραφία του/της συντρόφου σας, σημαίνει ότι δε σας είναι πιστός/η, αν και προσπαθεί να σας πείσει για το αντίθετο.