Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Λ)


Λ


Λαβύρινθος:
Αν ονειρευτείτε πως είστε σε λαβύρινθο και είναι σκοτεινά, είναι προειδοποίηση αρρώστειας και αγωνίας. Αν δείτε λαβύρινθο με σιδηρόδρομο, είναι προμήνυμα μακρινού και κουραστικού ταξιδιού.


Λάκκος:
Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζετε σε ένα βαθύ λάκκο, είναι προμήνυμα ότι θα διακινδυνεύσετε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Αν δείτε πως πέφτετε σε λάκκο, είναι προειδοποίηση λύπης και στεναχώριας. Αν ονειρευτείτε πως κατεβαίνετε σε ένα λάκκο, σημαίνει ότι μόνοι σας θα διακινδυνεύσετε την περιουσία σας.

Λάχανο:
Αν ονειρευτείτε λάχανο, είναι προειδοποίηση στεναχώριας και δυσάρεστων καταστάσεων. Αν δείτε πράσινα λάχανα, σημαίνει απιστία στην ερωτική σας ζωή.

Λαχείο:
Αν δείτε πως έχετε τον τυχερό αριθμό, είναι προειδοποίηση συναλλαγής που θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Αν δείτε άλλα άτομα να κερδίζουν λαχείο, είναι σημάδι ευχάριστων στιγμών και διασκέδασης. Αν ονειρευτείτε λαχείο κατά οποιονδήποτε τρόπο, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε φίλους που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε. Αν οενιρευτείτε πως χάνετε σε λαχειοφόρο αγορά, σημαίνει ότι κάποιοι αντίπαλοί σας θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν.

Λεκές:
Αν ονειρευτείτε ότι τα ρούχα σας είναι λεκιασμένα, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αν δείτε λεκέδες στα ρούχα άλλων, σημαίνει ότι κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε θα σας προδώσει.

Λεμόνια:
Αν δείτε πως τρώτε λεμόνια, είναι προμήνυμα απογοήτευσης. Αν ονειρευτείτε πράσινα λεμόνια, είναι προειδοποίηση ασθένειας. Αν δείτε χαλασμένα λεμόνια, σημαίνει χωρισμό.

Λεύκες:
Είναι καλός οιωνός, αν τα φύλλα τους είναι πράσινα.

Λιβάδι:
Αν δείτε λιβάδι, σημαίνει ευχάριστες στιγμές, συγκεντρώσεις και διασκέδαση.

Λιμάνι:
Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε σε λιμάνι, είναι προμήνυμα πως θα έχετε την ευκαρία να αποκτήσετε εμπειρίες μέσα από ταξίδια.

Λίμνη:
Αν δείτε λίμνη με καθαρά νερά, είναι προμήνυμα ευτυχίας. Αν τα νερά είναι λασπωμένα, είναι προμήνυμα δυσάρεστων καταστάσεων.

Λιοντάρι
Το λιοντάρι, στο όνειρο, είναι σημάδι ισχυρού χαρακτήρα.
Αν δείτε ότι καταφέρατε να υποτάξετε λιοντάρι, είναι προμήνυμα νίκης προς όλες τις κατευθύνσεις. Αν το λιοντάρι σας νίκησε, χρειάζεται προσοχή, γιατί υπάρχει φόβος να υπερισχύσουν οι εχθροί σας.
Αν δείτε κάποιον να έχει λιοντάρι μέσα σε κλουβί, σημαίνει επιτυχία στο εμπόριο και ηθική δύναμη.
Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί νεαρά λιοντάρια σημαίνει καινούργιους και θαυμάσιους εραστές.
Αν ακούσατε βρυχηθμό στ” όνειρο σας, σημαίνει αναπάντεχες επιτυχίες.
Δέρμα λιονταριού, στο όνειρο, σημαίνει άνοδο και ευτυχία.





Λογαριασμός:
Αν ονειρευτείτε ότι σας δίνουν λογαριασμός να πληρώσετε, είναι προμήνυμα δυσκολιών. Αν δείτε πως τους πληρώνετε, σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε για μία υπόθεση που σας απασχολεί. Αν ονειρευτείτε πως κάνετε λογαριασμούς, είναι προμήνυμα επαγγελματικών προβλημάτων.

Λούσιμο:
Αν ονειρευτείτε ότι λούζετε τα μαλλιά σας, είναι σημάδι ότι θα κάνετε κάποιο ταξίδι. Αν δείτε άλλους να λούζονται, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε μία υπόθεση για να βοηθήσετε άλλους.