Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω ( Θ)


Θ


Θαλαμηγός:
Αν δείτε θαλαμηγό, σημαίνει ευχάριστες διακοπές μακριά από προβλήματα. 







Θαμμένος ζωντανός:
Αν δείτε ότι σας έχουν θάψει ζωντανό, σημαίνει ότι θα κάνετε ένα μεγάλο λάθος που οι αντίπαλοί σας θα εκμεταλλευτούν για να σας βλάψουν.

Θανατική εκτέλεση:
Αν ονειρευτείτε ότι εκτελούν κάποιον, θα υποφέρετε εξαιτίας λανθασμένων ενεργειών άλλων ατόμων. Αν δείτε πως επρόκειτο να εκτελέσουν εσάς, αλλά γλυτώσατε, θα νικήσετε τους εχθρούς σας.

Θάνατος:
Αν δείτε πως οποιοσδήποτε από τους δικούς σας είναι νεκρός, σημαίνει ότι επέρχεται διάλυση ή λύπη. Αν δείτε πως μάθατε το θάνατο κάποιου φιλικού ή συγγενικού προσώπου, θα έχετε άσχημα νέα για κάποιον από αυτούς. Αν ονειρευτείτε φίλο ή συγγενή σε επιθανάτια αγωνία, είναι προειδοποίηση ενάντια σε ανήθικη ή απρεπή πράξη.

Θέατρο:
Αν δείτε πως βλέπετε θέατρο, θα απολαύσετε τις νέες σας γνωριμίεςς. Αν ονειρευτείτε ότι παίρνετε μέρος στο θέατρο, οι απολαύσεις θα είναι εφήμερες. Αν δείτε πως προσπαθούσατε να διαφύγετε από την έξοδο κινδύνου, σημαίνει ότι θα αναμιχθείτε σε επικίνδυνες συναλλαγές.

Θεία:
Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι είδε τη θεία της, σημαίνει ότι θα δεχθεί έντονη κριτική για τις ενέργειές της. Αν δει τη θεία της χαρούμενη ή χαμογελαστή, σημαίνει ότι μία διαφωνία θα δώσει γρήγορα τη θέση της στην ευχαρίστηση.

Θείος:
Αν ονειρευτείτε ένα θείο σας, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων νέων. Αν δείτε ένα θείο σας που έχει πεθάνει, θα πρέπει να προσέξετε τους εχθρούς σας. Αν ονειρευτείτε πως έχετε μαλώσει με ένα θείο σας, είναι προμήνυμα ότι στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν προβλήματα και ασθένειες.

Θεός:
Αν ονειρευτείτε πως είδατε το Θεό, είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι μιλάτε με το Θεό, προσέξτε να μην σας κατηγορήσουν. Τα επαγγελματικά σας θα πάρουν άσχημη τροπή. Το όνειρο αυτό είναι προάγγελος προβλημάτων υγείας. Αν δείτε πως προσεύχεστε στο Θεό, σημαίνει ότι θα προκύψουν προβλήματα από δικό σας λάθος. Αν ονειρευτείτε ότι ο θεός σας δίνει προνόμια, ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει.

Θηλασμός:
Για τη γυναίκα που θα δει ότι θηλάζει το μωρό της, σημαίνει προαγωγή ή αλλαγή δουλειάς. Για τη νέα γυναίκα, είναι προμήνυμα αναγνώρισης των προσόντων της. Για τον άντρα που θα δει στο όνειρό του τη γυναίκα του να θηλάζει το μωρό τους, σημαίνει αρμονία στις επιδιώξεις τους.

Θησαυρός:
Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε θησαυρό, θα έχετε συμπαράσταση και βοήθεια στην προσπάθειά σας για επιτυχία. Αν δείτε ότι χάσατε θησαυρό, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας και προδοσίας φίλων.

Θλίψη:
Αν δείτε πως είστε θλιμμένοι, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε άλλους να είναι λυπημένοι, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις και αρρώστιες.

Θόρυβος:
Αν δείτε ότι ακούσατε περίεργο θόρυβο, είναι προειδοποίηση άσχημων νέων.

Θρήνος:
Αν δείτε πως θρηνείτε, είναι προμήνυμα κακοτυχίας και δυστυχίας. Αν ονειρευτείτε άλλους να θρηνούν, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει διαφωνίες, παρεξηγήσεις και χωρισμό. Αν δείτε ότι θρηνούσατε κάποιο φίλο ή την απώλεια χρημάτων, σημαίνει απογοήτευση που θα καταλήξει σε χαρά και κέρδος. Αν ονειρευτείτε πως θρηνείτε το χαμό συγγενικών προσώπων, σημαίνει αρρώστια και απογοητεύσεις που θα ξεπεράσετε και που θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θρόνος:
Αν δείτε πως κάθεστε σε θρόνο, σημαίνει σύντομη άνοδο και πρόοδο. Αν ονειρευτείτε ότι κατεβαίνετε από θρόνο, είναι προειδοποίηση απογοητεύσεων. Αν δείτε άλλους να κάθονται σε θρόνο, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη με τη βοήθεια άλλων.

Θυγατέρα:
Αν δείτε τη κόρη σας, σημαίνει ότι δυσκολίες και εμπόδια δίνουν τη θέση τους στη χαρά και την ηρεμία. Αν ονειρευτείτε ότι η κόρη σας αποτυγχάνει στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας, σημαίνει ότι θα δυσαρεστηθείτε για διάφορους λόγους.

Θύελλα:
Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, είναι προειδοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών προβλημάτων.

Θύμα:
Αν δείτε ότι είστε θύμα ραδιουργίας, είναι προειδοποίηση ότι οι αντίπαλοί σας θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Συγγενείς και φίλοι θα απομακρυνθούν. Αν δείτε ότι οι άλλοι είναι θύματά σας, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη με όχι και τόσο έντιμα μέσα.

Θυμός:
Αν ονειρευτείτε πως είσαστε θυμωμένοι, είναι προειδοποίηση μεγάλης δοκιμασίας. Αν είστε ερωτευμένοι, υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείτε και να χωρίσετε.

Θυρωρός:
Αν ονειρευτείτε θυρωρό, σημαίνει καλή διαχείρηση. Αν δείτε πως ψάχνετε να βρείτε τον θυρωρό και δεν τον βρίσκετε, σημαίνει μικροπροβλήματα. Αν τον βρήκατε, οι υποθέσεις σας δε θα συναντήσουν προβλήματα.