Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Υ)


Υ


Υαινα:
Αν δείτε ύαινα, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως σας επιτέθηκε ύαινα, είναι προμήνυμα ότι θα κινδυνεύσει η υπόληψή σας.

Υάκινθος:
Αν ονειρευτείτε πως μαζεύετε ή βλέπετε υάκινθους, είναι προμήνυμα απομάκρυνσης από φιλικό σας πρόσωπο.

Υπακοή:
Αν ονειρευτείτε πως υπακούετε σε κάποιον, είναι σημάδι ευχάριστης και ήρεμης περιόδου στη ζωή σας. Αν δείτε ότι άλλα άτομα υπακούουν σε εσάς, είναι προμήνυμα απόκτησης περιουσίας.

Υπνοβάτης:
Αν ονειρευτείτε ότι είστε υπνοβάτες, είναι προμήνυμα ότι θα πάρετε μέρος σε ένα θέμα, στο οποίο θα αποτύχετε.

Υπνος:
Αν δείτε ότι κοιμάστε σε καθαρά σεντόνια, είναι προμήνυμα πως θα απολαύσετε την αγάπη και την προσοχή των γύρω σας. Αν ονειρευτείτε πως κοιμάστε σε μέρη ασυνήθιστα, είναι προειδοποίηση αρρώστιας ή χωρισμού. Αν δείτε άλλα άτομα να κοιμούνται, είναι σημάδι ότι θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αν ονειρευτείτε ότι κοιμάστε με ένα πρόσωπο που αντιπαθείτε, είναι προειδοποίηση προδοσίας του/της συντρόφου σας. Αν δείτε πως κοιμάστε με ένα μικρό παιδί, είναι σημάδι χαράς.

Υποθήκη:
Αν ονειρευτείτε πως υποθηκεύετε την περιουσία σας, είναι προειδοποίηση οικονομικών προβλημάτων. Αν δείτε πως έχετε την υποθήκη άλλου, είναι προμήνυμα οικονομικής ασφάλειας.

Υπόσχεση:
Αν ονειρευτείτε πως δίνετε υπόσχεση, είναι προμήνυμα δυσαρέσκειας άλλων για το πρόσωπό σας. Αν δείτε ότι καταπατείτε την υπόσχεση που δώσατε, είναι προειδοποίηση ότι οι διαπραγματεύσεις σας δεν θα έχουν καλό αποτέλεσμα.

Υποχώρηση:
Αν δείτε πως υποχωρείτε σε επιθυμίες άλλων, είναι προμήνυμα αναποφασιστικότητας, η οποία θα γίνει η αιτία να χάσετε την ευκαιρία εξέλιξης. Αν ονειρευτείτε πως άλλα άτομα υποχωρούν σε εσάς, είναι προμήνυμα προνομίων.