Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Ν)


Ν










Ναυάγιο:
Αν ονειρευτείτε ναυάγιο, είναι προειδοποίηση αποτυχίας, απογοητεύσεων και στεναχώριας. 


Ναύτης:
Αν μία νέα γυναίκα ονειρευτεί ναύτη, είναι πρειδοποίηση χωρισμού από το σύντροφό της. Αν δει ότι η ίδια είναι ναύτης, θα πρέπει να προσέξει τις πράξεις της.

Νέα:
Αν ονειρευτείτε ότι ακούσατε καλά νέα, σημαίνει επαγγελματική επιτυχία και αρμονικές συνεργασίες. Αν δείτε πως ακούσατε άσχημα νέα, θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις.

Νεκρός:
Αν ονειρευτείτε νεκρό, είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι μιλάτε με το νεκρό πατέρα σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν ονειρευτείτε τη νεκρή μητέρα σας, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στους γύρω σας. Αν δείτε το νεκρό αδελφό σας, συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο, θα ζητήσουν τη βοήθειά σας. Αν ονειρευτείτε ότι ο νεκρός ήταν ζωντανός και χαρούμενος, θα πρέπει να προσέχετε τις συναναστροφές σας και την επιρροή που ασκούν οι άλλοι πάνω σας.

Νεκροταφείο:
Αν δείτε ένα άσχημο και γεμάτο βάτους νεκροταφείο, είναι προειδοποίηση εγκατάλειψης από αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν ονειρευτείτε ότι είστε σε ένα περιποιημένο νεκροταφείο, θα έχετε καλά νέα από πρόσωπα που δεν περιμένατε. Αν δείτε παιδιά να μαζεύουν λουλούδια σε νεκροταφείο, είναι σημάδι καλής υγείας και ευημερίας. Αν μία μητέρα ονειρευτεί πως πήγε λουλούδια στο νεκροταφείο, είναι προμήνυμα καλής υγείας.

Νεκροφόρα:
Αν δείτε νεκροφόρα, είναι σημάδι αποτυχίας και οικογενειακών προβλημάτων. Αν ονειρευτείτε ότι μία νεκροφόρα πέρασε από δίπλα σας, είναι προειδοποίηση εχθρών που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Νέοι:
Αν ονειρευτείτε νεαρά άτομα, θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας και οι σχέσεις με την οικογένεια. Αν δείτε ότι είστε και πάλι νέος/α, θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε στόχους που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει.

Νερό:
Το καθαρό νερό σημαίνει ευημερία, ευτυχία, χαρά. Το βρώμικο, θολό νερό είναι σημάδι στεναχώριας. Αν ονειρευτείτε ότι πέσατε σε βρώμικο νερό, είναι προειδοποίηση σοβαρών λαθών για τα οποία θα μετανιώσετε πολύ. Αν δείτε πως πίνετε καθαρό και δροσερό νερό, σημαίνει ότι θα υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αν ονειρευτείτε ότι πίνετε βρώμικο ή λασπωμένο νερό, είναι προμήνυμα ασθένειας.

Νήμα:
Είναι προμήνυμα επαγγελματικής επιτυχίας για εσάς ή για ένα μέλος της οικογένειάς σας.

Νησί:
Αν δείτε πως είστε σε νησί, είναι προμήνυμα ευχάριστων ταξιδιών και επαγγελματικών επιτυχιών. Αν ονειρευτείτε ένα ξερονήσι, είναι προειδοποίηση απώλειας χρημάτων και στεναχώριας. Αν δείτε ανθρώπους πάνω σε νησί, είναι σημάδι ότι θα προσπαθήσετε σκληρά για την πρόοδο σας.

Νίκη:
Αν δείτε ότι πετυχαίνετε κάποια νίκη, είναι προμήνυμα αντίστασης κατά των αντιπάλων σας. Για το αντρικό φύλο, σημαίνει πολλές ερωτικές επιτυχίες.

Νόμισμα:
Αν ονειρευτείτε ασημένια νομίσματα, είναι προμήνυμα κακών οικογενειακών σχέσεων. Αν δείτε χρυσά νομίσματα, είναι σημάδι ευημερίας και χαράς. Αν ονειρευτείτε χάλκινα νομίσματα, είναι προειδοποίηση κόπου και απογοήτευσης. Αν μία γυναίκα δει ότι ο σύντροφός της της δίνει ασημένια νομίσματα, είναι προειδοποίησης ξαφνικής εγκατάλειψης.

Νοσοκομείο:
Αν δείτε ότι νοσηλεύεστε, θα αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε άλλα άτομα σε νοσοκομείο, είναι προειδοποίηση άσχημων νέων για κάποιο άτομο που απουσιάζει.

Νοσταλγία:
Αν δείτε ότι υποφέρετε από νοσταλγία, είναι σημάδι ευχάριστων συναναστροφών και ταξιδιών.

Νούφαρο:
Αν δέιτε να φυτρώνουν νούφαρα, θα νιώσετε περίεργα και ανάμικτα συναισθήματα, χαράς και λύπης.

Ντομάτα:
Αν δείτε ότι τρώτε ντομάτες, είναι σημάδι καλής υγείας. Αν ονειρευτείτε ντομάτες να φυτρώνουν, είναι προμήνυμα οικογενειακής αρμονίας και ευτυχίας. Αν μία γυναίκα δει ώριμες ντομάτες, σημαίνει ότι θα κάνει έναν επιτυχημένο γάμο.

Ντουλάπι:
Αν ονειρευτείτε ένα γεμάτο και καθαρό ντουλάπι, είναι σημάδι ευχαρίστησης. Αν δείτε ένα άδειο και βρώμικο ντουλάπι, σημαίνει στεναχώρια.

Ντύσιμο:
Αν ονειρευτείτε ότι δυσκολεύεστε να ντυθείτε, οι πράξεις τρίτων θα σας ενοχλήσουν.

Νύφη:
Αν ονειρευτείτε τη νύφη σας, είναι προειδοποίηση αναπάντεχου γεγονότος. Αν δείτε πως φιλάτε νύφη, είναι σημάδι συμφιλίωσης. Αν μία νύφη ονειρευτεί ότι φιλά άλλους, είναι προμήνυμα απολαύσεων και πολλών συναναστροφών. Αν μία νέα γυναίκα δει πως είναι μία ευτυχισμένη νύφη, σημαίνει ότι θα λάβει μία κληρονομιά. Αν ονειρευτεί ότι είναι στεναχωρημένη, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης. Αν μία νύφη δει πως είναι αδιάφορη απέναντι στο σύζυγό της, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων γεγονότων που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση τους.

Νυφικό:
Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε νυφικό, είναι προμήνυμα ευχάριστων συναντήσεων και γεγονότων. Αν δείτε πως το νυφικό είναι λερωμένο, είναι προειδοποίηση παρεξήγησης με φιλικό σας πρόσωπο.

Νύχτα:
Αν δείτε ότι είναι νύχτα, είναι προειδοποίηση προβλημάτων και ανησυχιών στο εργασιακό περιβάλλον. Αν ονειρευτείτε πως ξημερώνει, είναι προμήνυμα επίλυσης προβλημάτων.

Νυχτικό:
Αν δέιτε ότι φοράτε νυχτικό, είναι προειδοποίηση ελαφράς ασθένειας. Αν ονειρευτείτε άλλους να φοράνε νυχτικό, είναι σημάδι άσχημων νέων από άτομα που λείπουν. Αν είστε ερωτευμένοι και δείτε το/τη σύντροφό σας με νυχτικό, σημαίνει ότι θα σας εγκαταλείψει.