Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Δ)


Δ

ΔΑΓΚΩΜΑ
 Αν δείτε στον ύπνο σας σε ένα μέρος του σώματος σας ότι σας έχουν δαγκώσει και είναι έντονα τα σημάδια του δαγκώματος, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις. Αν όμως δείτε πως κάποιος φίλος σας , σας δαγκώνει ή ένα άλλο αγαπημένο σας πρόσωπο με κακία, αυτό σημαίνει πως και ο φίλος σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αγαπούν και προσπαθούν για το καλό σας. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο που σας δαγκώνει είναι η γυναίκα σας ή η ερωμένη σας αυτό σημαίνει πως σας ζηλεύει τρομερά. Αν ο φίλος σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο σας δαγκώνουν για αστείο, αυτό σημαίνει πως φέρεστε επιπόλαια απέναντί τους και τους έχετε πληγώσει. Αν δείτε πως κάποιος εχθρός σας, σας δαγκώνει, αυτό σημαίνει πως θα βρουν την ευκαιρία να σας κάνουν κακό και ειδικά αν το δάγκωμά τους σας πόνεσε. Αν δείτε πως έτρεξε και αίμα το κακό θα γίνει σύντομα. Αν δαγκώνετε στο πρόσωπο το αγαπημένο σας πρόσωπο ή αυτό σας δαγκώνει, αυτό σημαίνει πως αυτός που δαγκώνει ζηλεύει τρομερά τον άλλον. Αν δείτε πως σας δαγκώνει ένα φίδι, ένας σκύλος ή έντομο αυτό σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας κάνουν κακό.


ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δαχτυλίδι, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια σας παραμονεύει. Αν δείτε πως σας κάνουν δώρο ένα δαχτυλίδι, σημαίνει πως σίγουρα θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως χαρίζετε εσείς ένα δαχτυλίδι, όπου και αν το χαρίζετε, σημαίνει πως με το φέρσιμο σας θα στενοχωρήσετε άλλους. Αν δείτε ότι φοράτε δαχτυλίδι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλες στενοχώριες. Αντίθετα αν δείτε πως το βγάζετε, σημαίνει πως απαλλαγήκατε τελείως από βάσανα που σας είχαν βρει τον τελευταίο καιρό. Αν δείτε πως χαρίζετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή σας το χαρίζει, αυτό σημαίνει χωρισμό. Μόνο αν δείτε ένα ωραία στολισμένο με πολύτιμες πέτρες, χρυσό δαχτυλίδι και σας κάνει εντύπωση η ομορφιά του, σημαίνει πως πάρετε τιμές και δόξες. 

ΔΑΧΤΥΛΗΘΡΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια δαχτυλήθρα ή δείτε πως σας χαρίζουν μια δαχτυλήθρα, σημαίνει να περιμένετε καλό για σας και την οικογένειά σας, στενοχώριες που θα σας βρουν θα τις ξεπεράσετε. Αν όμως δείτε πως την φοράτε αυτό σημαίνει πως τις μέρες που έρχονται θα πάρετε πολλές στενοχώριες. Αν σαν άνδρας δείτε πως φοράτε δαχτυλήθρα και ετοιμάζεστε να ράψετε κάτι χωρίς να το συνηθίζετε και χωρίς να είστε ράφτης, αυτό σημαίνει πως η γυναίκα σας ή η ερωμένη σας, σας απατά και πως εσείς πιστεύετε στα ψέματά της. 

ΔΑΧΤΥΛΟΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δαχτυλογράφος ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό και δείτε πως γράφετε στη γραφομηχανή, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν φτώχειες και στενοχώριες. Αν δείτε πως άλλοι κάθονται και γράφουν στη μηχανή και εσείς ακούτε και τον θόρυβο από τα πλήκτρα, αυτό σημαίνει πως σας κακολογούν και θα στενοχωρηθείτε γιατί ασχολείσθε με υποθέσεις που δεν σας αφορούν. 

ΔΕΙΛΙΝΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα μέρος και θαυμάζετε την εικόνα τον δειλινού, αυτό σημαίνει πως τίποτε το καλό δεν σας περιμένει αυτές τις μέρες. 

ΔΕΝΤΡΟ Θα έχετε επιτυχία, στην οικογένειά σας χαρά και ευτυχία. Ειδικά πολύ ευχάριστο θα είναι το όνειρό σας, αν δείτε πως από το δέντρο κόβετε κλωνάρια με άνθη ή φρούτα και τα τρώτε. Αν δείτε πως φυτεύετε ένα δέντρο στον κήπο σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη βοήθεια για κάθε προσπάθεια που θα κάνετε και θα πετύχει. Αν δείτε ξερό και μαραμένο δέντρο, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές αναποδιές, θα έχετε καημούς, φτώχειες και στενοχώριες. Αν δείτε ένα δέντρο να πέφτει ή να κόβεται και να πέφτει, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάποιο δικό σας πρόσωπο ή θα πάθετε κάποια ζημιά. Αν δείτε πως ανεβαίνετε σε δέντρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη κοινωνική άνοδο και οικονομική και ο νέος ή η νέα που το βλέπει αυτό το Όνειρο θα κάνουν ένα καλό γάμο. Αν δείτε πως κατεβαίνετε από αυτό ή πέφτετε, αυτό σημαίνει ζημιές και ταπεινώσεις ηθικές, φτώχειες και απομόνωση κοινωνική. Αν δείτε δέντρο να καίγεται ή να του βάζετε εσείς φωτιά, θα πάρετε άσχημες ειδήσεις στην πρώτη περίπτωση και στην άλλη θα κάνετε κάποια βρώμικη πράξη που θα σας εκθέσει στην κοινωνία. 

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Αν δείτε δεντρολίβανο στον ύπνο σας αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από πολλές στενοχώριες και λύπες. Αν δείτε πως κόβετε κλωνάρια και κάνετε ανθοδέσμη οι λύπες και οι στενοχώριες θα σας έλθουν σύντομα. Αν δείτε πως σας προσφέρουν κλαδιά δεντρολίβανου στα χέρια σας θα σας πικράνουν άνθρωποι δικοί σας αν τα προσφέρετε εσείς θα γίνετε αιτία να στενοχωρηθούν άλλοι. Μόνο αν δείτε πως πίνετε ως αφέψημα το δεντρολίβανο σημαίνει πως θα πάρετε από κάπου μια ανακούφιση που δεν την περιμένατε. 

ΔΕΝΤΡΟΣΤΟΙΧΙΑ Αν δείτε στο ονειρο σας μια ωραία δεντροστοιχία να απλώνεται μπροστά σας, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη ελπίδα και μια ευκαιρία παρουσιάζεται σε σας. Αν είναι σε δρόμο ευθύ που τον περνάτε και είναι ανάμεσα σε δεντροστοιχίες αυτό σημαίνει πως οι επιτυχίες σας στις δουλειές σας, στον έρωτα διαδέχεται η μία την άλλη. Αν όμως δείτε πως η δεντροστοιχία ήταν κομμένη, τα δέντρα πεσμένα κάτω ή να καίγεται, αυτό σημαίνει πως όλες οι ελπίδες θα διαψευσθούν. 

ΔΕΣΠΟΤΗΣ Αν σας τυλίγει στα μαύρα του άμφια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια αρρώστια εσείς ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αν δείτε πως κάνετε γάμο και χοροστατεί δεσπότης, αυτό σημαίνει πολύ μεγάλη ατυχία. Αν είστε ιερωμένος μικρού βαθμού και σας ευλογεί δεσπότης και είναι ντυμένος στα μεγαλοπρεπή άμφιά τον, θα πάρετε προαγωγή, αν είναι στα μαύρα θα σας επιπλήξουν. 

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε στα χέρια σας ένα οποιοδήποτε δηλητήριο, αυτό σημαίνει πως κάτι άρχισε να μην πηγαίνει καλά στη ζωή σας. Αν το δηλητήριο το χρησιμοποιήσετε στο να σκοτώσετε ένα ζώο, ανάλογα με το ζώο είναι και το αποτέλεσμα και η ερμηνεία του ονείρου. Αν π.χ. δηλητηριάσατε κάποιο σκύλο, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε έναν πραγματικό και πιστό φίλο. Αν το δηλητήριο δείτε πως το χρησιμοποιείτε για να εξοντώσετε τα βλαβερά έντομα από τον κήπο σας, από τα δέντρα σας, από την καλλιέργειά σας, αυτό σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από πολλές και δυσάρεστες καταστάσεις που σας είχαν δημιουργηθεί και σκίαζαν την ευτυχία σας και εμπόδιζαν την πρόοδό σας και τα αισθήματά σας. Αν είστε νέος ή νέα και δείτε πως δώσατε δηλητήριο στο αγαπημένο σας πρόσωπο για να το ξεφορτωθείτε, αυτό σημαίνει πως θα του προσφέρετε μεγάλη βοήθεια. Το ίδιο σημαίνει όταν δείτε πως δίνετε σε κάποιον να πιει δηλητήριο. Αν δείτε πως παίρνετε εσείς ο ίδιος δηλητήριο για να αυτοκτονήσετε, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί κάτι που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο. 

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα μέρος που γίνονται δημοπρασίες και εσείς είστε απλά θεατής, αυτό σημαίνει πως κάποιοι συγγενείς σας ή γνωστοί σας θέλουν να σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως παίρνετε και εσείς μέρος στον πλειστηριασμό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις δουλειές σας γιατί κινδυνεύετε να πάθετε ζημιά ή να πάθετε οικονομική καταστροφή. Αν όμως δείτε πως ο πλειστηριασμός που γίνεται αφορά εσάς και την περιουσία σας, αυτό σημαίνει πως ένα μεγάλο και αναπάντεχο καλό θα σας βρει, οι δουλειές σας θα πάνε καλά, χρήματα θα κερδίσετε και ίσως πάρετε μια κληρονομιά. Μα αν στην πραγματικότητα είχατε χρέη και για αυτό τον σκοπό σας είχαν ορίσει πλειστηριασμό και στον ύπνο σας βλέπετε να εκτελείται, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να τον αποφύγετε, αν όμως έχετε στα χέρια σας πρόγραμμα πλειστηριασμού και δείτε πως στον ύπνο σας τον γλυτώσατε, αυτό σημαίνει πως ηθελημένα ή άθελά σας ο πλειστηριασμός αυτός θα γίνει. 

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα σε ένα δημοπρατήριο και παρατηρείτε που αγοράζουν παλιά αντικείμενα άλλοι, αυτό σημαίνει πως για κάτι παλιές σας αμαρτίες θα σας κακολογήσουν. Αν δείτε πως οι ίδιοι αγοράζετε παλιά αντικείμενα αυτό σημαίνει πως δεν δίνετε βάση στα ζωτικά σας προβλήματα που σας απασχολούν και σας έρχονται μεγάλα προβλήματα και στενοχώριες. 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στο ονειρο σας πως είστε εσείς δημοσιογράφος χωρίς όμως να είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πολλά άσχημα μπλεξίματα θα σας βρουν αυτές τις μέρες και θα εκτεθείτε στον κύκλο σας και θα δώσετε τη φήμη την κακή. Το ίδιο μπλεξίματα και φασαρίες αν δείτε πως συνομιλείτε ή βλέπετε έναν επαγγελματία δημοσιογράφο. Σημαίνει επίσης πως θα αντιμετωπίσετε πολλά κουτσομπολιά του κόσμου. 

ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ Αν δείτε πως κάποιο διάσημο πρόσωπο σας κάνει επίσκεψη στο σπίτι σας, ή σας συνδέει μια φιλία ή ένας δεσμός, αυτό σημαίνει πως κάτι σημαντικό θα πετύχετε στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αν είστε επιχειρηματίας θα γνωρίσετε μεγάλες εμπορικές και κερδοφόρες συμφωνίες. 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως διασκεδάζετε κάπου, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα λυπηθείτε πάρα πολύ. Αν δείτε πως σας καλούν σε διασκέδαση, πάει να πει πως προσπαθούν να σας ξεγελάσουν και να παίξουν κομπίνες εις βάρος σας, που θα το πετύχουν αν δείτε πως λάβατε και εσείς μέρος στην διασκέδασή τους. Αν δείτε πως αποφύγατε να γλεντήσετε μαζί τους, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας κάνουν κακό όσο και αν προσπαθήσουν. Αν είστε ηλικιωμένος και δείτε αυτό το Όνειρο, σημαίνει πως θα σας εγκαταλείψουν όλοι και ειδικά άνθρωποι που τους έχετε ευεργετήσει. Αν είστε ασθενείς και δείτε πως βρεθήκατε σε διασκέδαση, αυτό σημαίνει πως η κατάστασή σας θα χειροτερέψει. 

ΔΙΑΣΚΕΨΗ Αν δείτε στο ονειρο σας πως πήρατε μέρος σε διάσκεψη διεθνούς επιπέδου και δεν είστε πρόσωπο υψηλά ιστάμενο, αυτό σημαίνει πως κάτι που σχεδιάζετε πρέπει να το ζυγίσετε καλά πριν το επιχειρήσετε. Αν κάνετε διάσκεψη με άλλα άτομα για δουλειές και αυτοί είναι ανταγωνιστές σας και δείτε πως συμφωνούν μαζί σας, καλό θα είναι να αποφύγετε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. Αν είστε άρρωστος και δείτε πως οι γιατροί κάνουν διάσκεψη για σας για την κατάσταση της υγείας σας, ή για την κατάσταση της υγείας δικού σας προσώπου, και τα πρόσωπα των γιατρών είναι λυπημένα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε γρήγορη ανάρρωση ή εσείς ή το άτομο που είναι άρρωστο. Το αντίθετο αν δείτε πως τα πρόσωπα των γιατρών που διασκέπτονται είναι ευχαριστημένα. Αν δείτε διάσκεψη δικαστών που δικάζουν δική σας υπόθεση και είναι ευχάριστοι, η υπόθεση που έχετε με δικαστήρια να σας λυπήσει, αντίθετα αν βλέπετε πως συνεδριάζουν και σας κοιτούν απειλητικά αυτό σημαίνει πως θα έχει ευχάριστη εξέλιξη και στις δουλειές και στον έρωτα. 

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Αν δείτε πως έχετε παράπονα από την δικαιοσύνη, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάτι το ευχάριστο, αν νοιώσετε ικανοποίηση θα στενοχωρηθείτε. 

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα δικαστήριο, αυτό σημαίνει πως αρχίζουν ή έχουν αρχίσει περιπλοκές στη ζωή σας. Αν το προσπεράσετε αυτές θα είναι περαστικές και ίσως να μη τις περάσετε και καθόλου. Αν δείτε πως είστε κατηγορούμενος και σας δικάζουν, αυτό σημαίνει πως έχετε επιβαρύνει τη συνείδησή σας με αδικίες και δείχνει φόβο που έχετε για τις άνομες πράξεις σας και με αυτόν τον τρόπο ελέγχεστε, ή αν όλα αυτά είναι καλά και δείτε πως σας δικάζουν και σας καταδικάζουν, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και πολλοί θα χαρούν για την άνοδο σας. Αν δείτε πως σας δικάζουν και σας αθωώνουν, τότε σημαίνει πως θα γλυτώσετε από περιπλοκές και βάσανα. Αν δείτε την αίθουσα του δικαστηρίου άδεια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια αναπάντεχη ασθένεια. Αν δείτε αίθουσα δικαστηρίου που μέσα γίνονται δίκες, σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές σκοτούρες και στενοχώριες. 
Αν στην πραγματικότητα έχετε κάποια δίκη και δείτε στον ύπνο σας πως σας καταδίκασαν, τότε θα αθωωθείτε, αν είδατε πως σας απάλλαξαν τότε θα καταδικαστείτε. Αν χωρίς να έχετε ουσιαστικά προβλήματα δείτε πως βρεθήκατε σε ένα δικαστήριο και σας καλούν να δώσετε μαρτυρία, τότε σημαίνει πως έχετε κάνει λάθος στα πρόσωπα που συνδιαλέγεστε. Αν απλά δείτε πως βρεθήκατε σε αίθουσα δικαστηρίου και παρακολουθείτε μια δίκη σαν απλός θεατής, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε από λόγια του περιβάλλοντος σας που θα ακούσετε χωρίς λόγο για σας. 

ΔΙΚΑΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε δικαστής χωρίς να έχετε καμιά σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να πάθετε κάποιο κακό. 

ΔΟΝΤΙΑ Αν δείτε πως δεν έχετε δόντια και βάζετε μασέλα αυτό σημαίνει πως θα ξεπεράσετε πολλές στενοχώριες και θα τα βγάλετε πέρα. Αν δείτε πως τα δόντια σας εμποδίζουν να φάτε γιατί κουνιούνται ή πονάνε αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε με δικαστήρια και δεν θα βγείτε κερδισμένος. Αν δείτε πως βγάζετε άλλων δόντια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και θα ζηλέψουν και θα στενοχωρηθούν οι εχθροί σας. Αν βγάζετε δόντια αντιπάλου σας, αυτό σημαίνει πως θα τον εξουδετερώσετε. 

ΔΟΞA Αν δείτε στο ονειρο σας πως αποκτήσατε δόξες και τιμές, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν αποτυχίες και στενοχώριες εξ αιτίας σας, γι αυτό σας περιμένουν προσβολές και κουτσομπολιά. Αν δείτε φίλο σας να έχει αποκτήσει τιμές και δόξες αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε για την κατάντια του. Αν δείτε πως κάνατε γάμο με τιμές και δόξες, αυτό σημαίνει διαζύγιο για τους παντρεμένους, αποτυχία για τους ανύπαντρους και ρεζιλέματα για τις κοπέλες και παντρεμένες. 

ΔΟΡΥ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε ένα αρχαίο δόρυ, αυτό σημαίνει πως ήρθε ακριβώς η περίοδος που έχετε τη δύναμη να επιβληθείτε στη ζωή σας και να κερδίσετε ότι έχετε χάσει. Αν είναι σπασμένο όμως, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας. 

ΔΟΥΛΟΣ Αν δείτε στο ονειρο σας πως αποκτήσατε έναν δούλο, αυτό σημαίνει πως κάποιον εχθρό δημιουργήσατε και θα κοιτάξει να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως δούλος είστε εσείς οι ίδιοι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια περίοδο ξεγνοιασιάς, η ζωή σας θα πάει προς το καλύτερο. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι δούλος, αυτό σημαίνει πως άρχισε να μην νοιώθει τίποτε πλέον για σας και πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας πριν να είναι αργά. 

ΔΟΥΛΕΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας προσφέρουν μια δουλειά ενώ έχετε στην πραγματικότητα και είστε υπάλληλος, αυτό σημαίνει πως κινδυνεύετε να σας απολύσουν. 

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως για να πετύχετε κάτι συναντάτε δυσκολίες, δηλαδή ζορίζεστε, αυτό σημαίνει πως δεν υπολογίζετε κανέναν μπροστά στο προσωπικό σας όφελος και την προσωπική σας προβολή και ικανοποίηση. 

ΔΥΣΠΝΟΙΑ Αν δείτε πως σας έπιασε δύσπνοια στον ύπνο σας, χωρίς όμως να υπήρχε καμιά παθολογική αιτία για αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις για τους γύρω σας γιατί δεν θα δείξετε την ανάλογη προσοχή σε προβλήματα που θα έπρεπε να τους είχατε δώσει περισσότερη σημασία. 

ΔΥΣΤΥΧΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έχει χτυπήσει η δυστυχία που λέμε και νοιώσατε απελπισμένος, σημαίνει πως θα νοιώσετε πραγματική ευτυχία γιατί όλα θα σας έλθουν ευνοϊκά. 

ΔΥΣΩΔΙΑ Αν στο ονειρο σας δείτε πως γύρω σας κυριαρχεί μια πολύ άσχημη μυρωδιά, χωρίς όμως γύρω σας να υπάρχει καμιά εστία που να προκαλεί δυσοσμία, αυτό σημαίνει πως θα ακούσετε άσχημα λόγια που ξεκινούν από την δική σας άσχημη συμπεριφορά. Οι τρόποι σας είναι τέτοιοι που προκαλούν άσχημα σχόλια εις βάρος σας και το ονειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τρόπο φερσίματος. 

ΔΩΔΕΚΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως μετρήσατε δώδεκα αντικείμενα ή κάποια πράγματα που αποτελούν μια δωδεκάδα αυτό σημαίνει πως αν είστε παντρεμένος (η) θα αποκτήσετε παιδί. Αν είστε ανύπαντρος (η), σημαίνει πως θα μάθετε για την γέννηση κάποιου παιδιού. 

ΔΩΜΑΤΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας το δωμάτιο σας άνετο, ωραία στολισμένο, ανοιχτά παράθυρα να μπαίνει αέρας και φως, αυτό σημαίνει πως μεγάλη ευτυχία σας περιμένει, πρόοδος στις δουλειές σας, πραγματοποίηση των ονείρων σας, και επιτυχία στον έρωτα. Αν είναι αντίθετα το δωμάτιο σας στενό και νοιώθετε στενοχώρια, τότε σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες και εμπόδια.