Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Ζ)


Ζ

ΖΑΚΕΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε μια ζακέτα ή πως φοράτε μια ζακέτα καινούργια, για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα κάνουν έναν καλό και ευτυχισμένο γάμο. Αν είστε παντρεμένος θα σας συμβεί ένα πολύ ευχάριστο γεγονός αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε ότι φοράτε μια ζακέτα παλιά, βρώμικη και σχισμένη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και λύπες αυτές τις μέρες είτε παντρεμένος είστε είτε ανύπαντρος.

ΖΑΛΑΔΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζαλίζεστε χωρίς όμως να υπάρχει καμιά αιτία οργανική γι αυτό, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και βάσανα που δεν τα περιμένατε. Αν πάλι δείτε πως βοηθάτε έναν ζαλισμένο να συνέλθει, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον που πραγματικά θα έχει ανάγκη. 

Ζάρια: Αν κρατάς στα χέρια σου ζάρια ή παίζεις ζάρια πρόσεχε γιατί στη ζωή σου ρισκάρεις σε όλους τους τομείς και κινδυνεύεις να φέρεις καταστροφή στον εαυτό σου. 

Ζάχαρη: Αν δείτε ότι τρώτε ζάχαρη, προβλέπονται δυσάρεστες καταστάσεις, που όμως θα πρέπει να υπομείνετε γιατί θα έχουν αποτέλεσμα καλύτερο από κάθε προσδοκία σας. Αν προσφέρεις σε άλλους ζάχαρη, θα κάνεις μια πολύ καλή φιλική σχέση και θα έχεις πολύ ευχάριστα νέα και ανακούφιση στη στεναχώρια σου. Αν σου δίνει εσένα άλλος ζάχαρη κάποιος θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τη στεναχώρια σου. 

Ζαχαροπλαστείο:Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε σε ζαχαροπλαστείο, θα μάθεις ευχάριστα νέα για φίλους σου. Αν ΄έχεις δικός σου ζαχαροπλαστείο θα αποκτήσεις μεγάλα κέρδη. Αν είσαι μέσα σε αυτό και τρως γλυκά θα στεναχωρηθείς προσωρινά για κάτι που δεν άξιζε τον κόπο. Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα ζαχαροπλαστείο και απλά κοιτάζετε τα γλυκά και τα θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχία στα σχέδιά σας. Αν δείτε πως κάθεστε και τρωτε γλυκά, αυτό σημαίνει πως Θα σας βρουν στενοχώριες, βάσανα και πίκρες ατές τις μέρες. Αν δείτε πως εργάζεστε ως σερβιτόρος, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα μπλέξετε σε επικερδείς επιχειρήσεις. 

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ζαχαροπλάστης χωρίς όμως να είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε, αν είστε εμπορευόμενος σημαίνει πως θα σημειώσετε πολλά κέρδη. 

ΖΑΧΑΡΩΤΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρωτε ζαχαρωτά, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε χαρές και απολαύσεις τις οποίες θα τις πληρώσετε ακριβά αργότερα. Αν δείτε πως προσφέρετε ζαχαρωτά σε πρόσωπο του άλλου φύλου αυτό σημαίνει πως θα του παίξετε ύπουλο και πονηρό παιχνίδι για να περάσετε τον καιρό σας. 

ΖΕΜΑΤΙΣΜΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζεματιστήκατε με καυτό νερό ή καυτό λάδι, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας προξενήσουν βαθιά λύπη και μελαγχολία. 

ΖΕΣΤΗ Αν δείτε στον ύπνο σας πως αισθάνεστε ζέστη χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, δεν είναι δηλαδή καλοκαίρι, ή χειμώνας και να έχετε υπερβολική ζέστη από τη σόμπα σας ή το καλοριφέρ σας, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε ένα φλογερό αίσθημα που θα γεμίσει τη ζωή σας. Αν είστε παντρεμένος-η και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γίνει κάτι στη ζωή σας που θα σας γεμίσει ευτυχία. 

ΖΕΥΩ Αν δείτε στον ύπνο σας πως ζεύετε άλογο ή βόδια αυτό σημαίνει πως σας περιμένει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Αν δείτε να ζεύουν άλλοι, αυτό σημαίνει μια ευχάριστη είδηση θα πάρετε αυτές τις μέρες. 

ΖΕΦΥΡΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας να σας κτυπάει αυτό το δροσερό αεράκι και να σας ευχαριστεί δροσίζοντάς σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε την ευτυχία από την οικονομική σας άνοδο και από την αισθηματική επιτυχία που θα σημειώσετε. 

Ζήλειά: Αν μια γυναίκα ονειρευτεί ότι ζηλεύει τον άνδρα της, σημαίνει ότι θα της συμβούν άσχημα περιστατικά. Αν μια νέα κοπέλα δει ότι ζηλεύει τον αγαπημένο της, σημαίνει ότι εκείνος θα σας απατήσει. Το να δείτε ότι ζηλεύετε τους άλλους, σημαίνει ότι θα κάνετε φίλους. Αν δείτε ότι άλλοι σας ζηλεύουν, σημαίνει ότι θα υποφέρετε από καταπίεση φίλων που θέλουν να σας εξυπηρετήσουν. 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βασανίζεστε από ζήλια για το πρόσωπο που αγαπάτε, στην πραγματικότητα σημαίνει πως θα πρέπει να νοιώθετε ευτυχισμένοι γιατί το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αγαπά πραγματικά. Αν δείτε πως ζηλεύετε κάποιον για κάποια επιτυχία που σημείωσε, αυτό σημαίνει πως στην ουσία θα σημεtώσετε εσείς επιτυχίες και θα σας ζηλέψουν. Αν δείτε πως σας ζηλεύουν άλλοι αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε για αισθηματικά ζητήματα αν η ζήλια προέρχεται από αυτά. Αν σας ζηλεύουν για οικονομικά θέματα θα ζημιώσετε οικονομικά.
 

ΖΗΛΟΤΥΠΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως δημιουργείτε ή δημιουργήσατε σκηνές ζηλοτυπίας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μαζί τον μεγάλη ευτυχία και χαρά. Αν δείτε άλλους να μαλώνουν και να κάνουν μεταξύ τους σκηνές ζηλοτυπίας, αυτό σημαίνει πως θα ακούσετε νέα ευχάριστα. 

ΖΗΜΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας πως πάθατε ζημιά ή ζημιές οικονομικής φύσεως, αυτό σημαίνει για σας μεγάλα οικονομικά οφέλη θα έχετε αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας προξένησαν οικονομική ζημιά άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν άτομα που δεν το περιμένατε. Το ίδιο θα βοηθήσετε και εσείς άλλους αν δείτε πως δημιουργείτε ζημιές οικονομικές στους άλλους. Αν δείτε πως έχει πάθε ζημιά ή ζημιές το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε κέρδη ανέλπιστα. 

Ζητιάνος:Αν δεις ότι ζητιανεύεις πρόσεξε γιατί σκορπάς τα λεφτά σου άδικα και δυστυχία θα σε βρει. Αν δεις ότι έρχεται στο σπίτι σου ζητιάνος, κάποιος θα σε εκμεταλλευτεί. Συνήθως η ζητιανιά είναι στεναχώρια για την οικογένεια ακόμη και για ερωτικές σχέσεις. 

ΖΟΡΙΚΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον ζόρικο στους άλλους, αυτό σημαίνει πως σας διακρίνει μια δειλία που δεν θα μπορέσετε να βγάλετε σε πέρας τίποτα στη ζωή σας. Αν δείτε να σας κάνουν άλλοι τον ζόρικο, αυτό σημαίνει πως δεν μπορέσει και δεν μπορεί κανείς να σας βλάψει. Αν είναι δε εχθρός σας που δείτε πως σας κάνει το ζόρικο, αυτό σημαίνει πως τον έχετε ήδη εξουδετερώσει. 

ΖΥΓΑΡΙΑ Αν δείτε στον ύπνο σας μια ζυγαριά αυτό σημαίνει πως θα περάσετε αυτές τις μέρες με γκρίνιες και μαλώματα. Αν δείτε πως ζυγίζετε κάτι αυτό σημαίνει πως θα κληθείτε να διευθετήσετε κάποια διαφορά μεταξύ άλλων γιατί σας θεωρούν πως είστε δίκαιος. Αν μια γυναίκα δει πως ζυγίζει στην ζυγαριά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσει καυγάδες τόσο στο σπίτι της όσο και στο περιβάλλον της. Αν δείτε να ζυγίζει άλλος αυτό σημαίνει πως αν ζυγίζει σωστά, θα τα βρείτε με συνεργάτες και με φίλους και με αντίδικους στα δικαστήρια. Αν δείτε να ζυγίζει άλλος και καταλάβετε πως θέλει να σας ξεγελάσει, αυτό σημαίνει πως θα σας αδικήσουν ή θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν. Αν είστε άρρωστος και δείτε ζυγαριά, θα γίνετε καλά. 
Αν δείτε στον ύπνο σας ζυγαριά και είστε δικαστικός ή εισαγγελέας, ή δικαστικός επιμελητής, ή διοικητής τράπεζας, ή προϊστάμενος μιας αρχής ή επιχειρήσεως, αυτό σημαίνει πως έχετε βεβαρημένη συνείδηση και θα σας κακολογήσουν, δίκαια όμως. Αν δείτε τελικά πως ζυγίζετε σε μια ζυγαριά και αυτή δεν ισορροπεί, αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει μια αδικία και θα πρέπει να την επανορθώσετε. Αν δείτε πως ζυγίζεστε εσείς, αυτό σημαίνει πως θέλετε να έχετε ήσυχη την συνείδησή σας αφ' ενός και αφ' ετέρου σημαίνει πως σας περιμένει ευημερία. Αν δείτε πως ζυγίζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το αποκαταστήσετε.
 

ΖΥΜΑΡΙΚΑ Αν δείτε πως εσείς παρασκευάζετε οι ίδιοι ζυμαρικά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας. Αν τα δείτε απλά, σημαίνει ευχάριστα νέα. Αν δείτε όμως πως τα τρωτε και δεν κοιμηθήκατε πεινασμένοι, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες. Μόνο αν είστε ασθενής και δείτε πως τρωτε ζυμαρικά σημαίνει πως θα γίνετε καλά. Αν δείτε να βράζετε ζυμαρικά αυτό σημαίνει πως θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας. 

Ζύμη/ζυμώνω: Αν δεις ζυμάρι θα έχεις κέρδη από μια υπόθεση που προσπαθείς από καιρό. Αν δεις ότι ζυμώνεις και αυτό φουσκώνει ένα ευτυχισμένο γεγονός θα σου τύχει σήμερα. Αν το ζυμάρι δεν φουσκώνει θα έχεις στεναχώρια από δικούς σου ανθρώπους. 

Ζώνη:Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε ζώνη, σημαίνει ότι θα πάρετε οικονομικές στεναχώριες. Αν αγοράζεις ζώνει σημαίνει ότι η συμπεριφορά σου δεν είναι σωστή και θα σε βλάψει. Αν προσφέρεις σε κάποιον άλλο ζώνη είναι στεναχώρια για εκείνον. Αν σου προσφέρει εκείνος ζώνη πίκρες και βάσανα για σένα. Αν βγάζεις τη ζώνη σου να την πετάξεις θα απαλλαγείς από βάσανα και προβλήματα. 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ Αν είναι μιας γυναίκας που σχετίζεστε και είστε άνδρας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας και τα σχέδιά σας για την γυναίκα αυτή. Το ίδιο για την γυναίκα που θα δει την ζωγραφιά ενός άνδρα που έχει μαζί του σχέσεις. Αν δείτε ζωγραφιά ωραία όμως κάποιου άγνωστου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε υποστήριξη που δεν περιμένατε. Αν δείτε ένα έργο ζωγραφικής που να σας προξενεί ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευχάριστη ανταπόκριση στα αισθήματά σας. Αν το έργο είχε ζωηρά μεν χρώματα αλλά ακαταλαβίστικο, αυτό σημαίνει στενοχώριες αισθηματικής φύσεως. Αν αγοράζετε πίνακες ζωγραφικής όλα θα σας πάνε καλά. Αν πουλάτε ζωγραφιές, θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες. 

ΖΩΓΡΑΦΟΣ Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ζωγράφος χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, και δείτε ότι ζωγραφίζετε, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα έχετε πολλά και ανέλπιστα κέρδη. Το να δείτε πως είστε ζωγράφος αυτό σημαίνει πως έχετε έναν δυναμικό και μετρημένο χαρακτήρα. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε θέματα ελεύθερα, αυτό σημαίνει πως Θα βρείτε πεδίο δράσεως μεγάλο και θα μπορέσετε να κινηθείτε άνετα. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε αόριστα το πρόσωπο μια ωραίας γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε έναν θαυμάσιο αισθηματικό δεσμό. Το ίδιο αν μια κοπέλα δει πως ζωγραφίζει το πρόσωπο ενός ωραίου άνδρα. Αν δείτε πως ποζάρετε σε έναν ζωγράφο για να σας ζωγραφίσει αυτό σημαίνει πως θα κάνετε τέτοιες πράξεις που θα γελοιοποιηθείτε στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως το τοπίο που ζωγραφίζετε είναι ειδυλλιακό, αυτό σημαίνει πως είστε ρομαντικός-ή και θα βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει. 

ΖΩΔΙΟ Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε το ζώδιό σας ή οποιoδήποτε άλλο ζώδιο, αυτό σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας αυτόν τον καιρό. 

Ζωολογικός κήπος:Αν δείτε ότι επισκέπτεστε ζωολογικό κήπο, σημαίνει πολυποίκιλη εύνοια της τύχης. Μερικές φορές φαίνεται ότι οι εχθροί σας κατορθώνουν να σας καταβάλουν, αλλά πάλι εσείς στέκεστε μπροστά τους και τους επισκιάζετε με την επιτυχία σας