Ονειροκριτης απο το Α ως το Ω (Η )


Η


Ηθοποιός:
Αν δείτε ηθοποιό, σημαίνει εύνοια της τύχης. Αν ονειρευτείτε πως εσείς είστε ηθοποιός, θα χρειαστεί να εργαστείτε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά θα είναι σε ευχάριστο κλίμα. Αν ονειρευτείτε πως είστε ερωτευμένοι με ηθοποιό, θα αποφύγετε τη σκληρή εργασία και το ταλέντο σας θα συνδυαστεί με την ευχαρίστηση. Αν δείτε νεκρό ηθοποιό, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε ηθοποιούς απένταρους και περιφερόμενους, υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας των υποθέσεών σας.

Ηλικία:
Αν δείτε όνειρο σχετικό με ηλικία, είναι προειδοποίηση αποτυχίας. Αν το όνειρο έχει σχέση με τη δική σας ηλικία, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Για μία νέα γυναίκα που την κατηγορούν στο όνειρό της ότι είναι μεγαλύτερη από όσο λέει, σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος κακών και λανθασμένων επιλογών στις συναναστροφές της. Αν δει τον εαυτό της γερασμένο, σημαίνει πιθανότητα αρρώστιας ή δυσάρεστων γεγονότων. Αν δει το σύντροφό της γερασμένο, είναι προειδοποίηση εγκατάλειψης.

Ηλιος:
Αν ονειρευτείτε ήλιο λαμπερό, σημαίνει ευημερία και ευτυχία. Αν δείτε ήλιο να λάμπει μέσα από σύννεφα, είναι προειδοποίηση δυσκολιών και εμποδίων που βρίσκονται στο τέλος τους. Αν δείτε έκλειψη ηλίου, σημαίνει δύσκολη περίοδο που, όμως, θα ξεπεράσετε.

Ημέρα:
Αν δείτε μέρα φωτεινή και όμορφη, σημαίνει βελτίωση της ζωής σας. Μία συννεφιασμένη ή άσχημη μέρα, είναι προμήνυμα αποτυχίας.

Ημερολόγιο:
Αν ονειρευτείτε ημερολόγιο, σημαίνει αστάθεια στα οικονομικά σας, εφήμερες απολαύσεις και απογοήτευση.

Ηφαίστειο:
Είναι προμήνυμα διαμάχης που θα θέσει σε κίνδυνο την υπόληψή σας. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει ότι η απληστία της θα την οδηγήσει σε άσχημες περιπέτειες.